Haberler

Nuggets, Lakers'ı mağlup ederek seride 3-0 öne geçti

Güncelleme:

Denver Nuggets, Los Angeles Lakers'ı 112-105'lik skorla mağlup ederek seride durumu 3-0 yaptı. Nuggets, pazar gecesi oynanacak serinin dördüncü karşılaşmasını da kazanması durumunda konferans yarı finaline yükselecek.

NBA play-off ilk turunda Denver Nuggets, Los Angeles Lakers'ı 112-105'lik skorla mağlup ederek seride durumu 3-0 yaptı.

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) play-off turuna 3 maçla devam edildi. Batı Konferansı'nı ikinci sırada tamamlayan Denver Nuggets, play-in oynayarak 7. sırayı alan Los Angeles Lakers'a karşı çıktığı serinin üçüncü maçını da kazanarak durumu 3-0 yaptı. Yarı final için büyük avantaj elde eden Nuggets'ta Aaron Gordon 29 sayı, 15 ribaund, Nikola Jokic 24 sayı, 15 ribaund, 9 asist, Jamal Murray 22 sayı, 9 asist, Michael Porter da 20 sayı, 10 ribaundla mücadele etti. Lakers'ta ise Anthony Davis'in 33 sayı, 15 ribaund, LeBron James'in 26 sayı, 9 asist, Austin Reaves'ın da 22 sayı, 5 ribaundluk katkısı yeterli olmadı. Nuggets, pazar gecesi oynanacak serinin dördüncü karşılaşmasını da kazanması durumunda konferans yarı finaline yükselecek.

Sixers, seriyi 2-1'e getirdi

Doğu Konferansı eşleşmesinde Philadelphia 76ers, sahasında New York Knicks'i 125-114 yenerek seriyi 2-1 yaptı. Sixers'ta Joel Embiid 50 sayı, 8 ribaund, 4 asistle galibiyette önemli pay sahibi olurken, Tyrese Maxey 25 sayı, 7 asist, Kelly Oubre de 15 sayı, 7 ribaund kaydetti. Knicks'te ise Jalen Brunson 39 sayı, 13 asist, Jost Hart da 20 sayı, 6 ribaund, 6 asistle oynadı.

Magic, durumu 2-1 yaptı

Doğu Konferansı'nın bir diğer eşleşmesinde Orlando Magic, konuk ettiği Cleveland Cavaliers'ı 121-83'lük skorla yenerek seriyi 2-1'e getirdi. Magic'te Pablo Banchero 31 sayı, 14 ribaund, Jalen Suggs 24 sayı, 4 ribaund, Franz Wagner 16 sayı, 8 asistle takımını galibiyete taşıdı. Cavaliers'ta ise Jarrett Allen'in 15 sayı, 8 ribaund, Caris LeVert'in 15 sayı, 3 asist, Donovan Mitchell'ın da 13 sayı, 7 asisti yenilgiyi engelleyemedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Los Angeles Lakers Denver Nuggets Los Angeles Konferans Denver Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title