Haberler

Türk futbolu Genel Kurul'da karıştı! TFF Başkanı, Ali Koç'a gönderme yaparken Burak Elmas'a teşekkür etti

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun yayıncı kuruluşla ilgili sert açıklamalarından sonra söz alıp yanıt verdi. Özdemir, "71 yaşındayım, verdiğimiz mücadeleyi, çektiğimiz sıkıntıyı anlatamam. 71 yaşındayım, hiçbir işimde bu kadar mücadele vermedim. Sayın Ali Koç, taksitleri dağıtacağız. Burak Elmas'a olumlu konuşmalarından dolayı teşekkür ederiyorum" dedi.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, eleştirilerin ardından kürsüye çıkıp yanıt verdi.

İşte Özdemir'in açıklamaları:

"Bakın arkadaşlar bizim yayıncı kuruluşla yaptığımız mücadeleyi ben kendi iş hayatımda -71 yaşındayım, hiçbir işimde bu mücadeleyi bu mesaiyi bir yere ayırdığımı hatırlamıyorum. Çektiğimiz sıkıntıyı anlatamam. 4 arkadaşla beraber ancak bu noktaya getirebildik.

"ALİ KOÇ DİYOR Kİ..."

Sayın Ali Koç diyor ki bıçak kemiğe dayandığı zaman ödemeler yapıldı. Benim ve ekibimin yayıncı kuruluş ile yaptığı mücadeleyi ben kendi işlerimin hiçbirinde yapmadım. Çektiğimiz sıkıntıyı anlatamam. Biz bu mücadeleyle durumu ancak bu noktaya getirebildik.

"BU BİLE BAŞARIDIR"

Pandemi dönemi 2 yıldır yaşanıyor, döviz olayları yaşanıyor. Sözleşmemizde herhangi bir ekonomik durumda ekonomik uyarlama yapılır maddesi var. 2 yılda aldığımız para 5 milyar + KDV. Sadece %4'ünü TFF'ye aldık. Bu dönemde bu parayı almamız bile başarıdır.

"BÜYÜK SIKINTI ÇEKİYORUZ ALİ KOÇ"

Sayın Ali Koç diyor ki, yayıncı kuruluş ile sorununuz var mı? Tabii ki var. Bu ihaleyi ben yapmadım! Büyük sıkıntı çekiyoruz sayın Ali Koç. Ligler başlamadan önce yüzde 25 taksidi alıp kulüplere dağıtacağız.

"BURAK ELMAS'A TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Burak Elmas'ın olumlu konuşmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bütün dediklerine katılıyorum, inşallah birbirimize destekle yolumuza devam edeceğiz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nihat Özdemir Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Kim bu maşa

2
1
yanıtYanıtla
ALİ AKBAŞ:

Sayın bşk siz TFF başkanı olarak kuluplerin hakkını savunmak zorundasın yayıncı kuruluşun haklarını değil diyosunki (sözleşmedeherhangi bir ekonomik durumda ekonomik uyarlama yapılır maddesi var) bu pandemi döneminde kuluplerimizinde ekonomik sıkıntıları olduğu bir gerçek iken yayıncı kuruluşun taleplerini karşılıyorsunuzda kuluplerin hak ettikleri ekonomik hakları neden başkanların dediği gibi savunmmuyorsunuz efendim bu sözleşmeyi biz yapmadık böyle bir mantık olmaz Tff kuluplerin hakkını savu

2
1
yanıtYanıtla
Namik Kemal Erdem:

Bir gerçek var biriler bu lig sevmiyor v kendi işine bakıyor.sayin A.Yildirim o zaman bile söyledi bu Bein spor falan fayda olmayacak.aslinda bütün kulüpler kendi maçları satma hakkı verilmezi gerek.orada bu beleş yaşamı seven TFF payını alsın.ama ne yazik Arap aşkı böyleymiş.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title