Haberler

Newcastle United'dan Çifte Transfer

Güncelleme:

Newcastle United, Nottingham Forest'tan Jamaal Lascelles ve Karl Darlow'u transfer etti.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United, Nottingham Forest'tan Jamaal Lascelles ve Karl Darlow'u renklerine bağladı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, 20 yaşındaki defans oyuncusu Jamaal Lascelles ve 23 yaşındaki kaleci Karl Darlow'un bonservis bedeli konusunda Nottingham Forest ile anlaşma sağlandığı belirtildi.

Lescelles ve Darlow ile uzun süreli sözleşmeler imzalandığı belirtilen açıklamada, futbolcuların kiralık olarak bu sezon da Nottingham Forest'ta oynamaya devam edeceği ifade edildi.

İngiltere Milli Takımı'nı alt yaş gruplarında da temsil eden Lescelles, imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, "Newcastle United'a gideceğimi öğrenince havalara uçtum. Kariyerim için çok büyük bir adım" değerlendirmesinde bulundu.

Kaleci Darlow ise transferin olumlu sonuçlanmasından mutluluk duyduğunu belirterek, "Newcastle'da forma giymek için şimdiden sabırsızlanıyorum" dedi. - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Nottingham Forest Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title