Haberler

Newcastle Hocası Rafa Benitez, Oğuzhan Özyakup'un Menajeriyle Anlaştı

Güncelleme:

Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup'un menajeri, Newcastle United Teknik Direktörü Rafa Benitez'le görüşerek transfer için anlaşma sağladı.

Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup'un menajeri Kees Vos ile ve ortağı Alfredo Seco'nun, İngiltere'de Newcastle United'ın Teknik Direktörü Rafa Benitez'le buluştuğu ve tecrübeli oyuncunun transferi için anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Radio Marca'da yer alan iddiaya göre Benitez'in; Oğuzhan ile birlikte sol açık Promes (Spartak Moskova) ve sağ bek Arias'ı da (PSV) istediği; üç oyuncu için 100 milyon sterlin'lik bir operasyon planından bahsettiği belirtildi.

STEVEN GERRARD ROLÜ VERECEK

Oğuzhan için de 5 milyon sterlin "ikna" (imza ücreti) ücreti ve 14 milyon sterlin'lik bir bütçe hazırladığı ifade edilirken; Benitez'in siyah-beyazlıların kaptanı için Steven Gerard rolünü düşündüğünü anlattığı, hedefinin Şampiyonalar Ligi şampiyonluğu yaşadığı Liverpool gibi bir takım kurmak istediğini anlattığı belirtildi.

OĞUZHAN DURAKLAMA DÖNEMİNDE

Beşiktaş yönetiminin son dönemde performansında düşüş olan Oğuzhan'la yaptığı anlaşmanın detaylarını açıklamaması sıkıntı yaratırken; bunun altında yıldız oyuncunun yerine son dönemde Tolgay Arslan'a daha fazla şans verilmesi ve bunu iyi kullandığı iddiaları yer aldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Oğuzhan Özyakup Spartak Moskova Marca Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Tarafsiz spor yorumcusu:

Yalan yalan yalan inaninki yalan piyasasi kizistiriyorlar bjk dan fazla para kopartmak icin adamin necdet oldugu kadar eminimki oguzhan ozyakupa avrupada bjk dan aldigi paranin inaninki dortte ikisini vermezler cunku futbolcu deyil benim anlamadigim turkiyedeki kulupleri yoneten kulup baskanlari yoneticiler asla futboldan anlamiyorlar bir futbolcuya oyle cok Israr ediyorlarki birakin adami kendine git yavrum istediyin kulube diye kapiyi gostereceksin tavizde asla vermeyeceksin

5
1
yanıtYanıtla
Sadet:

Bu kaçıncı transfer haberi , kimsede almaz böyle zayıf birini?

0
0
yanıtYanıtla
ENGİN KILINÇ:

SATCAN OĞUZHANI TOLGAYI ALACAN HAKAN ÇALHANOĞLUNU

0
0
yanıtYanıtla
Hanzo:

Hemen gonder 20milyon avroda orda kap, zaten cerez parasina geldi

0
0
yanıtYanıtla
fatih gül:

oguzhan özyakup yeni forma newcastle united

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title