Haberler

Mersin: Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 2. Grup takımlarından Tarsus İdmanyurdu, yeni sezonda şampiyonluğu hedefliyor.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 2. Grup takımlarından Tarsus İdmanyurdu, yeni sezonda şampiyonluğu hedefliyor.

Kulüp Başkanı Cumali Yağcı, sezona şampiyonluk parolasıyla gireceklerini, ligin ilk maçını Yeni Nazillispor ile 13 Ağustos'ta saha ve seyircileri önünde oynayacak olmanın avantajını ise en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini ifade etti. Kızılcahamam kampını tamamladıktan sonra futbolculara 2 günlük izin verdiklerini ve takım olarak bugün sabah itibariyle 3. etap hazırlıklarına başladıklarını kaydeden Yağcı, şöyle konuştu:

"Yeni bir yönetim ve yeniden oluşturulan bir takım ile 2006-2007 futbol sezonuna mutlak surette şampiyonluk parolası ile gireceğiz. Tarsus İdmanyurdu'nun cefakar taraftarlarının desteğine ihtiyacımız var. Birlik ve beraberlik içerisinde Tarsus idmanyurdu'nu layık olduğu A Kategorisi'ne çıkartmalıyız. Bunu başaracak gücümüz var. Oluşturduğumuz kadroda kaliteli ve takımımızı hedeflenen yere çıkartacak oyunculara sahibiz. İyi bir teknik ekip oluşturduk. Takım içerisinde kolej hüviyetinde bir dayanışma ve arkadaşlık ortamı var. Kısa sürede yeni ve eski oyuncuların uyumu sağlanmış durumda. Eksikliğini hissettiğimiz mevkilere gerekli takviyeler yapacağız. Rekabet ortamını sağlamak arzusundayız. Bu nedenle her mevkiye kaliteli oyuncular aldık. Rekabetin başarıyı getireceğine inanıyoruz".

Başkan Yağcı, Mersin'de Mehmet Küver adına 25-27 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek turnuvaya katıldıktan sonra 3-5 Ağustos tarihlerinde düzenleyecekleri Eshab-ı Kehf Futbol Turnuvası ile yeni sezon hazırlıklarını tamamlayarak Yeni Nazillispor maçı hazırlıklarına başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title