Haberler

Mersin haberi! SPOR Akdeniz derbisinde taraftarlar birbirine girdi

Güncelleme:

Mersin bölgesinden gelen habere göre SPOR Akdeniz derbisinde taraftarlar birbirine girdiEngin ANAK / ALANYA, (DHA) - Süper Lig'in 10'uncu haftasında oynanan Alanyaspor ? Antalyaspor karşılaşmasını izlemek için stada gelen iki takımın taraftarları arasında kavga çıktı.

SPOR Akdeniz derbisinde taraftarlar birbirine girdi

Engin ANAK / ALANYA, (DHA) - Süper Lig'in 10'uncu haftasında oynanan Alanyaspor ? Antalyaspor karşılaşmasını izlemek için stada gelen iki takımın taraftarları arasında kavga çıktı. Stadyum dışına taşan kavgada yaralananlar oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasının açılış maçında dün akşam Corendon Alanyaspor ile Fraport TAV Antalyaspor arasında oynanan mücadele öncesinde ve sonrasında iki takımın taraftarları arasında kavga çıktı. Birbirlerine giren taraftarlara jandarma müdahale ederken, Antalyaspor taraftarlarını taşıyan otobüs taşlandı. Otobüsten inen taraftarlar ise bölgedeki bazı evlerin camlarını kırdı. Çıkan arbedelerde her iki takım taraftarlarından yaralanan oldu. Jandarma ekipleri stat ve çevresinde maç öncesinde ve sonrasında çıkan kavgaları sonlandırırken Antalyaspor taraftarları kolluk kuvvetlerinin konvoyu eşliğinde ilçeden çıkarıldı. Jandarma ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor Akdeniz Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title