Haberler

McGregor'dan Dayak Yediği Khabib ve Eşi İçin Sert Sözler

Güncelleme:

Emekliliğini açıklayan karma dövüş sporcusu Conor McGregor, kendisini nakavt eden Müslüman sporcu Khabib Nurmagomedov ve eşi için sert sözler kullandı.

Khabib Nurmagomedov, dünyaca ünlü McGregor'u kafes dövüşünde nakavt ederek adını dünyaya duyurmuştu. Rusya vatandaşı Müslüman sporcu, maçı kazanmasının ardından kafesten atlayarak İrlandalı'nın ekibine saldırmıştı. Maçın ardından Khabib, "Herkes benim kafesten atladığımı konuşuyor; ama dinime, aileme küfredenlerden kimse bahsetmiyor" açıklamasını yapmıştı.

Bu olay üzerinden aylar geçtikten sonra McGregor'dan bir skandal daha geldi. Her şey Khabib Nurmagomedov'un McGregor'un şüpheli emekliliği hakkında konuşmasıyla başladı. Khabib şu ifadeleri kullanmıştı: "Bıraktığını düşünmüyorum. Conor 'senden ayrılıyorum' deyip her zaman geri dönen kıskanç kadınlara benziyor"

Bunun üzerine çılgına dönen McGregor, rakibinin eşini aşağılayan bu tweeti attı: "Senin karın bir havlu dostum"

Fakat McGregor, hatasının farkına vararak bu tweeti 15 dakika sonra sildi. Bu eylemi onun haber sitelerine düşmesine engel olamadı. İrlandalı isim daha sonra, "Rövanş yapmaktan korkma seni küçük fare. Her zaman sana emredileni yaparsın" sözlerini kullandı.

McGregor daha önce Nurmagomedov'un babasına, ülkesine ve dinine hakaretler savurmuştu.

McGregor'un paylaşıp daha sonra sildiği o tweet;

McGregor'dan Dayak Yediği Khabib'i ve Eşi İçin Sert Sözler

İlgili Haberler
500

Yorumlar (44)

Kebabi teala:

Bencede hakli o ne ninja gibi :D

9
26
yanıtYanıtla
MÎNE:

Sen kendi KARINLA ilgilen çapsız karaktersiz mal. Karını ve kızkardeşlerini çağdaş modern tarzda dekolteli mini etekli giydir bekarlarda mutlu olsunlar :)

yanıt14
yanıt0
MURATCAN:

MİNE MUHTEŞEM Bİ CEVAP VERDİN SENİ TEBRİK EDİYORUM

yanıt0
yanıt0
caner:

artık örtünün altından ne çıkarsa bahtına :D

6
23
yanıtYanıtla
selimhann:

sevmesenız de biraz saygı duymayı öğrenın. .

yanıt3
yanıt0
Yeniçeri:

Yalandan bir şey söylememiş adam bizim Türkiye’deki Bedeviler balıklama dalmış olaya zannedersem bu fotoğraf ya düğün fotoğrafı yada nikah soruyorum size müslümanlık bumudur salak salak yorum yapmayın bu adamın Taliban dan bir farkı yok

7
20
yanıtYanıtla
KESKÎN BIÇAK:

Yeniçleri Bedeviler senden onurlu insanlardır. Sen kerana tüccarısın. Onlar aile sorumluluğu bilincine olan insanlardır.

yanıt8
yanıt2
KAAN:

TÖVBE YA HARBİDEN HAVLU GİBİ OLMUŞ BUNE LA

8
17
yanıtYanıtla
CEZACI:

Siz kendi aynalarınıza bakın. Siz kendi Ailenizdeki bayanların vucutlarını teşhir ellerinden mutluluk duyar karaktersiz bencillersiniz.

yanıt9
yanıt2
KENDİ KARINI AÇ BAŞKASINA SATAŞMA:

Başkasının karısını görmeye niye bu kadar meraklısınızz adam doğru olanı yapıyor si zee neeeeeee

22
1
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title