Haberler

Mario Jardel'den iddialı sözler: Bugün oynasaydım, değerim 150-200 milyon euro olurdu

Güncelleme:

Galatasaray'ın unutulmaz golcülerinden Mario Jardel iddialı açıklamalar yaptı. Kariyeri boyunca sayısız başarılar kazanan Jardel, yaptığı açıklamada kendisini Bayern Münih'in golcüsü Lewandowski ile kıyasladı ve bugün futbol oynaması halinde değerinin ulaşacağı rakamı söyledi.

Mario Jardel, 1990'ların sonunda ve 2000'lerin başında Avrupa futbolunun en üretken golcülerinden biriydi. Türk futbolunun "Süper Mario" olarak da tanıdığı Mario Jardel, kariyerinin en parlak dönemlerini Sporting ve Porto'da yaşasa da Galatasaray taraftarının kalbinde ayrı bir yere sahip.

Ölümcül bir forvet oyuncusu olduğunu her fırsatta kanıtlayan Mario Jardel, dünyada kendisinden daha iyi kafa golü atan başka bir futbolcu olmadığını söyledi.

"FUTBOLDA TARİH YAZDIM, BENZERSİZİM"

Futbola dair açıklamaları özellikle son dönemde dikkat çeken Mario Jardel, bugün aktif olarak hala futbol oynamaya devam etseydi değerinin 150-200 milyon euro arasında olacağını ifade etti.

Futbolda tarih yazdığını dile getiren Mario Jardel, "Evet, sanırım futbolda tarih yazdım. Benzersizim. Ve bunu alçakgönüllülük ile söylüyorum. Lewandowski yılda 55-60 gol atan tek futbolcu! Ben bunu 6-7 yıl boyunca arka arkaya yaptım" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mario Jardel Galatasaray Futbol Porto Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

yorumcu:

kibirli bir topçu olmasa ronaldo ayakkabılarını taşırdı. ama kibri yüzünden hiçbir takımda sevilmedi. ama gol atmak için doğmuş nadir topçulardandı. bugün 25 yaşındaki hali 200m den fazla eder ama az etmez. .

1
3
yanıtYanıtla
sülo:

jardel himmet zamanlarından gsyın himmetli yıllarından bahsediyor o yıllarda gsın her lig maçı antreman gibiydi hagi falan hakemleri her maçta fırçalardı ne günlerdi :)

2
2
yanıtYanıtla
DBY:

Bu adamı gs de çok çabuk harcadılar. Böyle bitirici bir santraforu ülkeye getirmek çok zor.

1
1
yanıtYanıtla
Hala MESELESİ:

Halamın . . . olsa amcam olurdu

1
1
yanıtYanıtla
Kayseri kayseri:

Biz bu adamı izledik g.s. olmamızdan dolayı yakınende takip ettik gerçekten nerde duracağını ve nasıl gol atılacağını mükemmel yapabilen bir futbolcu idi ama onun haricinde sahada göremezdik koşmak rakipten top çalmak ne bilim ikili mücadele yok denecek kadar az idi lakin gol vuruşlarında gerçekten çok özel bir futbulcu idi

2
0
yanıtYanıtla
Cengiz:

Hadi lan laug en fazla 5 yapardın..

0
1
yanıtYanıtla
fırtına:

Daha fazla bile ederdi

1
0
yanıtYanıtla
AFYONLU:

OZAMANIN FUTBOL TARZIYLA ŞUANIN FUTBOL TARZI BİR DEĞİL EN FAZLA 40MİLYON EURO EDER

1
0
yanıtYanıtla
Süleyman:

Şimdi olsaydı cim bomda Terim harcardı kendinden daha çok gündem olanı sevmez

0
0
yanıtYanıtla
kilis:

şimdiki defans oyuncuları o zaman yoktu. atıyordun tabi. atsan atsan 20 atardın şimdi oynasan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title