Haberler

Manisa FK Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz ile Yollarını Ayırdı

Güncelleme:

Manisa Futbol Kulübü, son deplasmanda Ümraniyespor'a yenilmesinin ardından teknik direktör Osman Zeki Korkmaz ile yollarını ayırdı. Başkan Mevlüt Aktan, Korkmaz'a teşekkür ederek vedalaştı. Yeni teknik direktör arayışları başladı.

MANİSA,

1'inci Lig'de 5 maçtır galibiyete hasret kalıp son deplasmanda düşme hattındaki Ümraniyespor'a 3-2 yenilen Manisa Futbol Kulübü'nde teknik direktör Osman Zeki Korkmaz'la yollar ayrıldı. Başkan Mevlüt Aktan, Korkmaz'a kulübe vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ederek vedalaştı. Başkan Aktan, genç teknik adama çiçek takdim etti. Korkmaz ve ekibine bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileyen Başkan Aktan, "Bu tarz vedalar zordur ama futbolda maalesef bunlar var. Osman Zeki Korkmaz hocamız, birlikte uyum içerisinde çalıştığımız, sevdiğimiz bir isim. Bazen olmayınca olmuyor ve ayrılık kaçınılmaz oluyor. Değerli Osman Zeki Korkmaz hocamıza ve ekibine bizlere verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Ligde Play-Off hattının dışına çıkan Manisa FK'da yeni teknik direktör arayışları başladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Osman Zeki Korkmaz Zeki Korkmaz Manisa Futbol Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title