Haberler

Malatya soyunma odasını basan Kasımpaşa kalecisinin gözündeki morluk dikkat çekti!

Güncelleme:

Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Kasımpaşa-Yeni Malatyaspor maçının ardından sarı-kırmızılı takımın soyunma odasına giren Kasımpaşa kalecisi Ramazan Köse'nin gözündeki morluk dikkat çekti.

Süper Lig'in 10. haftasında Kasımpaşa'nın Yeni Malatyaspor'u konuk ettiği maçın ardından yaşananlar, haftaya damga vurmuştu. Maç sonunda Veysel Sarı ile Jahovic'in tartışması soyunma odasına taşınmış Ramazan Köse ile Veysel Sarı, Malatyaspor soyunma odasına girmişti. Kavganın bir türlü sona ermemesi üzerine polis, soyunma odası koridorlarına girerek olayı sona erdirmişti.

SOL GÖZÜNÜN MORARDIĞI GÖRÜLDÜ

Kasımpaşa, Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. İstanbul ekibi, resmi internet sitesinden son idmana dair görüntüleri paylaştı. Malatya soyunma odasına dalan Ramazan Köse'nin gözündeki morluk dikkat çekti.

Malatya soyunma odasını basan Kasımpaşa kalecisinin gözündeki morluk dikkat çekti!

PFDK, RAMAZAN'A CEZA VERMEMİŞTİ

TFF'den yapılan açıklamada, "KASIMPAŞA A.Ş. sporcusu RAMAZAN KÖSE hakkında, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA" ifadelerine yer verilmemişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Ramazan Köse Kasımpaşa Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (21)

mso:

ramoş malatya soyunma odasına girmek için 40 fırın ekmek yemen lazım

14
3
yanıtYanıtla
beşiktaş:

adam belki 50 tane fırın ekmeği yemiş

yanıt3
yanıt1
MALATYALI:

ADAMIN GÖZÜNÜ BÖYLE MORARTIRLAR OĞLUM SEN KİMSİN MALATYA SOYUNMA ODASINI BASACAKSIN

13
3
yanıtYanıtla
M.Çek:

Terim de senin gibi mekan basmaya gitmişti. Ona mı özendin? Ama onun gözlerine sürme çekilmemişti. Adam olun adam, işinizi yapın. Bunlar ayıp şeyler.

6
3
yanıtYanıtla
HAKAN:

KENDİNİ RAMBO SANMIŞ GALİBA MALATYALI ADAMI BÖYLE SÜRMELİ KADIN YAPAR

6
2
yanıtYanıtla
yusuf:

bakın haberin gerçeği baskınla alakası olmayan bir durum ramazanın karakteri agrasif bir futbolcu değil bu bir ikincisi de gözündeki morluk malatyadan değil yapılan antrenmandan kendi takım arkadaşı tarafından ikili mücadeleden oluşmuştur bilgilerinize. . .

1
5
yanıtYanıtla
PSG Lİ:

ramo, ne oldu lan. arımı soktu.

4
2
yanıtYanıtla
Osmaniye Kadirli:

Malatya soyunma odasında kaç tane Malatya lı var çok merak konusu ?

4
0
yanıtYanıtla
öğüt:

ava giden avlanmaz evlat

3
1
yanıtYanıtla
palat:

10 kişi dalmış olmasın!! BİRE ON!!!

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title