Haberler

Maçın Ardından

Maçın ardından- Elazığspor Teknik Direktörü Özat: "Çocuklar oynadı, iyi mücadele etti ve kazandılar"- Adana Demirspor Teknik Direktör Karaman: "Bizim oynadığımız futbol haricinde bugün her şey çok iyiydi"ELAZIĞ (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Elazığspor'da, teknik direktör Ümit Özat, "Çocuklar oynadı, iyi mücadele etti ve kazandılar.

Maçın ardından- Elazığspor Teknik Direktörü Özat: "Çocuklar oynadı, iyi mücadele etti ve kazandılar"- Adana Demirspor Teknik Direktör Karaman: "Bizim oynadığımız futbol haricinde bugün her şey çok iyiydi"ELAZIĞ (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Elazığspor'da, teknik direktör Ümit Özat, "Çocuklar oynadı, iyi mücadele etti ve kazandılar. Mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum" dedi. Özat, Adana Demirspor'u 2-1 kazandıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, kadroda 30 futbolcularının bulunduğunu kaydederek, "9. haftaya girdik. Oynatmadığım 2 oyuncum kaldı, onları da kupa maçında değerlendireceğim" ifadelerini kullandı. Adana Demirspor Teknik Direktör Ünal Karaman ise maçla ilgili şunları söyledi: "Bizim oynadığımız futbol haricinde bugün her şey çok iyiydi. Bu soğukta kilometrelerce yol gelip bizi destekleyen taraftarımız, rakibimiz...Fakat ben bugün kendi takımımı beğenmedim. Bizim takımımız bu kadar kötü oynayıp da kaybetme lüksüne sahip değil. Dolayısıyla şapkayı önümüze koyup düşünmemiz lazım. Demek ki farklı bir yaklaşımla, çalışmayla kendimizi hazırlamamız gerekiyor. Bugün futbol adına değerlendireceğim çok bir şey yok. Sadece kendimizi hesaba çekeceğiz." .

Kaynak: AA / Spor

Adana Demirspor Ünal Karaman Elazığspor Ümit Özat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title