Haberler

Maçın Ardından

Galatasaraylı futbolcu Hamit Altıntop: "Hazır olmak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum" "İnanıyorum ki hazır olduğumda formayı tekrar kapacağım"

Galatasaray'da, geçirdiği ameliyat nedeniyle uzun bir aradan sonra Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Medical Park Antalyaspor maçıyla sahalara dönen tecrübeli futbolcu Hamit Altıntop, hazır olmak için elinden geleni yaptığını söyledi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısına katılan Hamit, karşılaşmada 20-25 dakika oynamanın kendisi için önemli olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Uzun bir süredir takımdan ayrıyım. Maçta fazla zorlanmadım diyebilirim. Hazır olmak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Hedef Chelsea maçı diyebiliriz. Çünkü Galatasaray için o maç çok önemli. Kadroda tabii ben de ilk 11'de yer almak istiyorum ama olamasam da uzun bir süreç var önümüzde. İnşallah Mayıs ayında şampiyonluk, Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Lig'nde de çeyrek final, ondan sonra yarı final... Hedefler belli ve yapacaklarımız da belli. Katkım da olursa benden daha mutlusu olamaz."

Tam olarak hazır olması için biraz zamana ihtiyacı olduğunu ifade eden milli futbolcu, sarı-kırmızılı takımın güzel bir grafik yakaladığını belirterek, "Böyle çıkışta olması benim için de avantaj. Biraz baskı da azalıyor üzerimde" dedi.

Takım olarak kenetlendiklerini ve iyi yolda olduklarını anlatan Hamit Altıntop, gelecek için umutlu ve hazır olduklarını kaydetti.

Devre arasında forma giydiği mevkiye transferlerin yapılması ve forma rekabetiyle ilgili bir soru üzerine Hamit, "Ben o kadar düşünmüyorum. Düşündüğüm şey kendimi hazırlamam ve zamanı geldiğinde iyi oynamam. Çünkü herkesin Galatasaray'da sorumlulukları var, benim de sorumluluklarım var. İnanıyorum ki hazır olduğumda formayı tekrar kapacağım" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli futbolcu, Türk Telekom Arena'da sarı-kırmızılı taraftarların önüne çıkmayı özlediğini dile getirdi.

Koray: "İyi performans sergiledik"

Sarı-kırmızılı takımın genç stoperi Koray Günter, takım olarak Medical Park Antalyaspor karşısında iyi bir performans gösterdiklerini söyledi.

Genç futbolcu, sözleşmesinde bulunan Borussia Dortmund'un istemesi halinde 2015-2016 sezonu sonunda 7 milyon avroya transfer edebileceği maddesini düşünmediğini ve Galatasaray'da kendisini göstermek istediğini aktardı.

Türkiye'den teklif gelmesi durumunda A Milli Takım tercihinin hangi ülkeden yana olacağıyla ilgili bir soru üzerine gurbetçi futbolcu, milli takım yaş kategorilerinde Almanya için oynadığını belirterek, "Türkiye için hiç oynamadım. 15 yaş altından beri Almanya için oynuyorum. Şu anda iki ülkeden de teklif gelmedi. Teklif geldiğinde ailemle konuşup kararımı vereceğim" değerlendirmesinde bulundu. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Medical Park Antalyaspor Hamit Altıntop Türkiye Kupası Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title