Haberler

Lugano Teknik Direktörü Mattia Croci-Torti: 'Beşiktaş Karşısında Takımıma Güveniyorum'

Güncelleme:

Lugano Teknik Direktörü Mattia Croci-Torti, Beşiktaş karşısında takımına güvendiğini belirterek, cesaretli bir oyun sergilemek istediklerini söyledi. Croci-Torti, Beşiktaş'ın taktik değişikliklerinin kendileri için zorlayıcı olacağını da ifade etti.

- Mattia Croci-Torti: "İyi bir takımım var, cesaretli oynayacağız"

İSTANBUL - Lugano Teknik Direktörü Mattia Croci-Torti, Beşiktaş karşısında takımına güvendiğini belirterek, "İyi bir takımım var. Cesaretli oynayacağız. Benim açımdan da güzel maç olacağını düşünüyorum ve takımıma güveniyorum" dedi.

İsviçre Ligi ekiplerinden Lugano, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci maçında deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi Lugano Teknik Direktörü Mattia Croci-Torti, Beşiktaş Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Beraberlikle başladıkları grup aşamalarında pozitif şekilde devam etmek istediklerini belirten Torti, "Biz beraberlikle başladık. Bu pozitif gidişatı devam ettirmek istiyoruz. Zor bir maç olacak. İyi bir rakibimiz var. Güzel bir statları var. İyi bir sonuçla ayrılmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

"İyi bir takımım var, cesaretli oynayacağız"

Deneyimli çalıştırıcı, Beşiktaş karşısında cesaretli bir oyun sergilemek istediklerini vurgulayarak, "Kariyerimdeki önemli maçlardan biri ama daha önce Kiev ve Bükreş ile önemli maçlar yaptık. Şahsi bir duygu benim için. 3 puan için sahaya çıkacağız. İyi bir takımım var. Cesaretli oynayacağız. Benim açımdan da güzel maç olacağını düşünüyorum ve takımıma güveniyorum" ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş oyun içinde sık sık taktik değiştiren bir takım"

Beşiktaş'ın oyun içinde sık sık taktik değiştirebilmesinin kendileri için zorlayacağı söyleyen Croci-Torti, "Beşiktaş'ın değişik taktikler uygulayan bir takım olduğunu biliyoruz. Çok iyi oyuncuları var. Aboubakar ve diğer oyuncuları da sayabilirim. Önemle baktığım konu oyun içinde sık sık taktik değiştiren bir takım. Bunun için de zor maç olacağını düşünüyorum" ifadelerine yer verdi. Torti, birçok maçta rotasyon yaptıklarını Beşiktaş karşısında ise oynatmadıkları oyunculara forma şansı vereceklerini sözlerine ekledi.

"Beşiktaş ve Club Brugge gibi zor takımların olduğu zor bir gruptayız"

Croci-Torti, D Grubu'ndan çıkma şansları hakkında yöneltilen soruya ise, "Maç maç ilerlemeyi düşünüyoruz. Beşiktaş ve Brugge gibi zor takımların bulunduğu zor bir gruptayız. Önümüzde 90 dakika var. En iyi şekilde değerlendirmek durumundayız. Bu şekilde devam etmek istiyoruz. Bütçe olarak çok zengin bir durumda olmamamıza rağmen birçok şey başarabilecek takım olduğuna inanıyorum. Önümüzdeki maça bakacağız" cevabını verdi.

Renato Steffen: "Takım arkadaşlarımın bu akşamdan hazır olmalarını bekliyorum"

Lugano'nun İsviçreli forveti Renato Steffen de takım arkadaşlarıyla konuşarak onlara büyük atmosferlerden bahsettiğinin altını çizerek, "Arkadaşlarımla konuşarak yardım etmek istiyorum. Tecrübeli olmasalar bile herkesin bireysel bir sorumluluğu var. Eninde sonunda bu bir futbol maçı. Belki İsviçre'den daha fazla seyirci olacak ama bu akşamdan hazır olmalarını bekliyorum" ifadelerini kullandı. Beşiktaş gibi zor bir takıma karşı oynayacak olmaları ile ilgili ise futbolcuların zor rakiplere karşı oynamaktan zevk aldığını aktardı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Beşiktaş Lugano Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title