Haberler

Lıverpool Kendine Geldi

Bir Hafta İçerisinde İki Defa Karşılaştığı Arsenal'e Kendi Sahasında İki Maçta da Mağlup Olan ve Rakibinden Tam 9 Gol Yiyen Liverpool, Ligde Oynadığı Watford Karşılaşmasını Kazanarak Rahat Bir Nefes Aldı.

Bir hafta içerisinde iki defa karşılaştığı Arsenal'e kendi sahasında iki maçta da mağlup olan ve rakibinden tam 9 gol yiyen Liverpool, ligde oynadığı Watford karşılaşmasını kazanarak rahat bir nefes aldı.

Arsenal'e Federasyon Kupası'nda 3-1 Lig Kupası'nda ise 6-3 yenilerek tarihinin en ağır mağlubiyetlerinden birini alan Liverpool, ligde Watford'u yenerek moral buldu. Liverpool, Premier Lig'de son sırada bulunan Watford karşısında deplasmanda galibiyete, Peter Crouch (2) ve Craig Bellamy'nin golleriyle ulaştı.

Liverpool aldığı bu galibiyetle puanını 43'e yükselterek Premier Lig'in 23. haftasını 3. sırada tamamlamayı garantiledi. Bu galibiyetle birlikte son haftalarda eleştirilerin hedef noktası haline gelen İspanyol teknik direktör Rafael Benitez de rahat bir nefes almış oldu.

(ERS-ERS-MEF-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title