Haberler

Lille'deki performansıyla parmak ısırtan Yusuf Yazıcı Arsenal'in transfer listesinin ilk sırasında

Güncelleme:

Forma giydiği Fransız ekibi Lille'de muazzam bir performans ortaya koyan milli yıldız Yusuf Yazıcı için gündemi sarsacak bir gelişme yaşandı. Mesut Özil'i kadro dışı bırakan Arsenal, Yusuf Yazıcı'yı transfer listesinin ilk sırasına yazarken Liverpool ve Manchester United'ın da milli oyuncuyu yakından takip ettiği belirtildi.

UEFA Avrupa Ligi'nin gol krallığında zirvede yer alan ve bu sezon Lille'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Yusuf Yazıcı için İngiltere'den çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Daily Mail'in haberine göre Hazard, Pepe, Gueye, Origi gibi yıldızları dünya futboluna kazandıran Lille şimdi de Yusuf Yazıcı'yı bir Avrupa devine göndermeye hazır. Gösterdiği müthiş performansla tüm dünyanın dikkatini çeken Yusuf, Premier Lig devi Arsenal'in listesinin başına oturdu.

WENGER DE İSTEMİŞTİ

İngilizlere göre "Yeni Mesut Özil" olan Yusuf için Arsenal harekete geçti. Haberde Yusuf'un hayranı olduğu belirtilen Arsene Wenger zamanında da Arsenal tarafından istendiği ifade edilen milli futbolcu için o dönem yapılan 14.5 milyon poundluk teklif Trabzonspor tarafından reddedilmişti.

LİVERPOOL VE MANCHERSTER UNITED DA SIRAYA GİRDİ

Lille'deki sözleşmesi 2024'de sona erecek olan Yusuf, dünya devlerinin iştahını kabartırken haberde Manchester United ve Liverpool'un da ilgisinin olduğu ifade edildi.

Geçtiğimiz günlerde İspanyol medyasında da İspanyolların ünlü yayın organı AS, Yusuf Yazıcı'nın daha önce de dile getirdiği üzere hayran olduğu Barcelona'ya performansını yükselterek adım adım yaklaştığı yazılmıştı. Özellikle renklerinden dolayı Barcelona'ya olan hayranlığını gizlemeyen Yusuf Yazıcı, İspanya'da oynamak istediğini dile getirmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yusuf Yazıcı Liverpool Lille Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (5)

vatandaş:

kusura bakmayın da yusuf mu sezon sadece 2 avrupa ligi maçında hattrick yaptı başka da hirbir maçta varlık gösteremedi. 2 maça bakarak adam alınıyorsa beni de alın ben de 3 5 maç falan iyi oynarım onun 50 de biri de maaş alırım sıkıntı yok

4
5
yanıtYanıtla
ULUBATLI:

YAV HE HE

5
4
yanıtYanıtla
kara:

bumu

2
5
yanıtYanıtla
cafer:

Dahası geliyo beklee

yanıt0
yanıt0
tabi tabi:

Mesuta hakaret etmeyin bari yaa. bu kim mesut kim. . . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title