Haberler

Kopenhag'da Falk, Okan Buruk'un Bayern Münih için yaptığı imaya sessiz kalmadı: Saygısızca

Güncelleme:

Kopenhag'ın Bayern Münih ile golsüz berabere kalması ile ilgili olarak Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Bayern Münih'in Kopenhag'a puan vermesi hayal kırıklığı oluşturdu. Bayern ilk defa rotasyon yaptı ve maç içerisinde de çok kazanmak istiyormuş gibi bir oyun sergilemedi." ifadelerini kullanmıştı. Danimarka temsilcisinin yıldızı Rasmus Falk, "Orada bizim ve Bayern'in ortaya koyduğu oyunla ilgili söylenen bu sözler her iki takıma karşı da saygısızca görünüyor." dedi.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma yolunda final maçına çıkacağı Kopenhag'da Rasmus Falk, Okan Buruk'un sözlerine tepki gösterdi. Bayern Münih'in Kopenhag ile oynadığı maçın 0-0 bitmesine sebep olarak Alman ekibinin maça asılmadığını ima eden Buruk'un sözlerini saygısızca buldu.

"HER İKİ TAKIMA KARŞI DA SAYGISIZCA GÖRÜNÜYOR"

Rasmus Falk yaptığı açıklamada, "Orada bizim ve Bayern'in ortaya koyduğu oyunla ilgili söylenen bu sözler her iki takıma karşı da saygısızca görünüyor. Bayern Münih hiçbir şekilde geri adım atan bir takım izlenimine sahip değildi." ifadelerini kullandı.

Kopenhag'da Falk, Okan Buruk'un Bayern Münih için yaptığı imaya sessiz kalmadı: Saygısızca

OKAN BURUK NE DEMİŞTİ?

Okan Buruk, Bayern Münih'in Kopenhag ile berabere kalmasıyla ilgili olarak, "Bayern Münih'in Kopenhag'a puan vermesi hayal kırıklığı oluşturdu. Bayern ilk defa rotasyon yaptı ve maç içerisinde de çok kazanmak istiyormuş gibi bir oyun sergilemedi." demişti.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Bayern Münih Galatasaray Okan Buruk Danimarka Kopenhag Sözler Münih Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı?
500

Yorumlar (7)

Hamit Gündoğdu:

Sen bayerne iki maçta da yetersiz kalıp yenildin ve havlu attın. Avrupa'da bu tip durumlar olmaz.. futbol çene ile değil teknik ve taktik gerektiren bir oyundur. İşte sende noksan olan budur Okan hoca.. Türkiye'deki gibi kollama ve korunma olmaz Okan bey...

30
34
yanıtYanıtla
Emre Guler:

dostum sen ne dıyorsun ne kollanması ne korunması verılmeyen penaltı verılmeyen gol verılmeyen kırmızı kart daha neler neler oldu kımın hakkı yenmıs sen once mac ızlemeyı ögren

yanıt18
yanıt13
Awesome:

Emre Güler hocam bu zamana kadar Türkiye de sizin yaptığınızı bir kere de size yaptılar. Zorunuza mı gitti bu durum ? Lig maçlarını izle bakalım kaç tane rakibinizin verilmeyen penaltıları var. Bazı şeyleri söylerken insan biraz önüne bakar öyle konuşur. AYıptır.

yanıt15
yanıt10
Elvin Mammedov:

ah okan ah hoca oldun ama adam olmadın

31
31
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

sen evinde kopenhag ı yeneme sağa sola laf et Okan, çıkıp Kopenhag ı yeneceksin kendi göbeğini kendin keseceksin

43
10
yanıtYanıtla
Faruk Pezik:

Maçı izledim.tam okan hocanın dediği gibi oldu.bayern çok laubali oynadı.

36
16
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

okan hoca mazeret arama kopenhagı kendı evınde yenecektın..bayernın rotasyon yapacagını zaten gruptan cıkmayı garantıledıgı ıcın oyuncuların motıve olamayacagını ben bıle bılıyorsam senın haylı haylı bılmen gerekıyordu..gruptan cıkmamız yuzde 20 yuzde 45 kopenhag yuzde 35 manu avrupa kupasına bıle gıtmemız mucıze..

20
12
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title