Haberler

Kimse kulaklarına inanamadı! İsmail Yüksek'in Jorge Jesus'a hitap şekli olay oldu

Güncelleme:

Fenerbahçe, 2-1 kazandığı AEK Larnaca maçının öncesi ve sonrasına ait görüntüleri YouTube kanalından paylaştı. Videoda İsmail Yüksek'in havaalanında Jorge Jesus'un fotoğrafını çekmeden önce kullandığı, "Bak şimdi babamı çekiyorum." sözleri büyük ilgi gördü. Bu ifade sarı-lacivertli taraftaları da mest ederken, Portekizli hoca için övgü dolu yorumlar yapıldı.

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 4. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda AEK Larnaca'yı 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertli kulüp Güney Kıbrıs deplasmanının hikayesini YouTube kanalından paylaşırken, videodaki bir an büyük reaksiyon aldı.

"BAK ŞİMDİ BABAMI ÇEKİYORUM"

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un takımın başına geçmesiyle formayı kapan İsmail Yüksek, Portekizli hocaya büyük bir sevgi duyuyor. AEK Larnaca maçı için Güney Kıbrıs'a giden sarı-lacivertli kafilede eline fotoğraf makinesini alan İsmail Yüksek, havaalanında Jorge Jesus'un fotoğrafını çekti. İsmail Yüksek'in fotoğrafı çekmeden önce, "Bak şimdi babamı çekiyorum." ifadelerini kullanması taraftarı adeta mest etti. Fenerbahçeliler sosyal medyada hem İsmail Yüksek hem de Jesus için övgü dolu yorumlarda bulundu.

Kimse kulaklarına inanamadı! İsmail Yüksek'in Jorge Jesus'a hitap şekli olay oldu

Kimse kulaklarına inanamadı! İsmail Yüksek'in Jorge Jesus'a hitap şekli olay oldu

FENERBAHÇE'NİN DEĞİŞİLMEZ İSİMLERİNDEN OLDU

İsmail Yüksek, Jorge Jesus'un Fenerbahçe'nin başına geçmesiyle takımın değişilmez isimleri arasına girdi. Genç futbolcu bu sezon sarı-lacivertli formayla 11 maça çıkarken 1 gol ve 1 asistlik skor katkısı üretti. İsmail Yüksek özellikle orta sahadaki geçişi sağlaması, fiziksel gücü ve defansif yetenekleriyle ön plana çıkıyor.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

İsmail Yüksek Jorge Jesus Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi?
500

Yorumlar (3)

uğur altınay:

ne güzel işte bu takımdaki birliktelik getirecek şampiyonluğu

125
25
yanıtYanıtla
Haydar :

Annesinin Sevgilisi,tabii Babasi olur

8
81
yanıtYanıtla
ömer çevik:

Sırf kadroya görebilmek için babası yaptı elin adamini gören desin 8 şampiyonlukta payları var neyse öz bsban kızmaz umarım.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title