Haberler

    Fenerbahçe'nin Eski Futbolcusu Mateja Kezman'dan, Aziz Yıldırım Paylaşımı

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'nin eski golcüsü Mateja Kezman, resmi Instagram hesabından Aziz Yıldırım'la ilgili, "Aziz Başkan, tüm hayatını Fenerbahçe'ye adamış bir insan" dedi.

    Fenerbahçe'nin 100. yılındaki şampiyonluk kadrosunda da yer alan eski futbolcu Mateja Kezman, sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı.

    Sarı Lacivertlilerin eski golcüsü, başkan Aziz Yıldırım'ın hazırlattığı kitapçıkta kendisine ayrılan sayfanın fotoğrafını paylaşarak şu mesajı yazdı:

    "TÜM HAYATINI FENERBAHÇE'YE ADAMIŞ BİR İNSAN"

    "Aziz Başkan, tüm hayatını Fenerbahçe'ye adamış bir insan. Bu, ona saygı için. Elbette ki inişler ve çıkışlar olacaktır ancak o, Fenerbahçe'yi bir dünya kulübü yaptı. Gelecekte başarılar başkan!"

    Fenerbahçe'nin Eski Futbolcu Kezman, Aziz Yıldırım Paylaşımı Yaptı

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aziz Yıldırım Mateja Kezman Fenerbahçe Spor Haberler

    500

    Yorumlar (9)

    DUYARLI VATANDAS:

    Aziz iyi doyurmuş bunu

    2
    5
    yanıtYanıtla
    Guta:

    Olay paylaşım demişsiniz. Olay bunun neresinde???

    7
    0
    yanıtYanıtla
    Arif:

    Bir gsli olarak; bi başkan değil bir çok fenerli aşırı sevgileri takımlarına zarar veriyo. Avrupada başarsınlar. Tek temennim bu.

    5
    0
    yanıtYanıtla
    Fenerbahcem:

    Aziz Yildirim 04-03-2018 dungece saat 21, 45 gosterdiyinde tarihin derinliklerine gomulmustur tum yonetim vede teknik heyetide dahil olmak uzere yillardir Aziz yildirimin yanlis futbolcu transferleri teknik direktor secimleri fenerbahcenin yillarini bosa heba etmistir basta volkan demirel, olmak uzere fenerbahce formasani ustlerine yakismayan bircok futbolcunun fenerbahce zarar gormeden takimdan uzaklastirilmasi gerekiyor bunlarida yapabilecek birtek Sayin Ali koc baskan secilirse olur

    3
    2
    yanıtYanıtla
    free:

    ulan aziz şampiyonlar ligine en son ne zaman kalmıştı FB ve senin döneminde kaç kere katılmış FB şampiyonlar ligine

    2
    2
    yanıtYanıtla
    Aykut yıldızkıskanır:

    Aziz başkan artık çekilsin hayatını yaşasın aykutu da götürmeyi sakın unutmasın. Ali Koç başkan Fenerbahçe şampiyon

    3
    1
    yanıtYanıtla
    yusuf:

    Şu anda fenerin bu durumda olması Aziz Yıldırım''ın cidden hayatını Fenere adamadığını göstermiyor. Adam Fenerbahçe için her şeyi yaptı gerçekten. Ama artık olmuyor.

    2
    1
    yanıtYanıtla
    halk..:

    Aziz ne AKP ye ne fetoya yanaştın ne isaya ne musaya yaranamadın fenerin 20 yılını çaldın Tayyip Erdoğanla barıştın geç kaldın Fener düşmanlığı 100 kat arttı 3 ve 15 Temmuzdaki haklı duruşuna ragmen yargıtay kararı bile onanmadı hala. . insaat işleriyle boşa vakit kaybettin stadını kendi yapan tek kulup oldun devletin stat yapmadığı takım kalmadı üstelik gecekondu dendi. . K. evren lisesi için okullar yaptın kullanım hakkı bile verilmedi. amatör branşlar dedin sokaktaki çocuklar kürek masa tenisi boş.

    1
    1
    yanıtYanıtla
    beşiktaşın çocuğu aziz yıldırım:

    Aziz yıldırım çek git fbden. Sen fikretgen sonra bjk(8jkye) baştan ol.

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title