Haberler

Kayserispor-galatasaray Maçının Ardından

Turkcell Süper Lig'in 19. Haftasında Kayserispor Deplasmanında 2 Puan Bırakan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve Sarı-kırmızılı Futbolcular, Ligin Kalan Haftaları İçin İddialı Açıklamalarda Bulundu.

Turkcell Süper Lig'in 19. haftasında Kayserispor deplasmanında 2 puan bırakan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve sarı-kırmızılı futbolcular, ligin kalan haftaları için iddialı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, maçtan sonra yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı futbolcuların Kayserispor karşısında sergilediği mücadelen memnun olduklarını söyledi. Futbolcuların bu mücadele ruhunu kalan maçlara yansıtmaları durumunda bu yıl da şampiyonluk kupasını kaldıran takım olacaklarını belirten Adnan Polat, "Bu hava şartlarına rağmen, her 2 takım oyuncuları da iyi mücadele etti. Futbol oynamak için zor bir ortamdı. Kayserispor, Türkiye'nin en iyi futbol oynayan takımlarından birisi. Korktuğumuz deplasmanlardan biriydi. Galip gelebilirdik ama olmadı. Futbolcularımız bu mücadele ruhunu bundan sonraki maçlara da yansıtırsa, bu sene de kupayı kaldıran yine biz olacağız" dedi.

Galatasaraylı futbolcular Necati Ateş, Orhan Ak, Hasan Kabze, Sabri Sarıoğlu ve Okan Buruk da, maçtan sonra yaptıkları açıklamada, Kayserispor karşılaşmasında iyi bir mücadele sergilediklerini, uzun maratonda ellerinden geleni yaparak, şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini söyledi.

(KÖZ-KÇ-KÇ-RO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title