Haberler

Kadıköy'de herkesin gözden kaçırdığı detay! İsmail Kartal golden sonra ağlamamak için kendini zor tuttu

Güncelleme:

Fenerbahçe, Galatasaray karşısında ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal'ın 26. dakikada Miha Zajc'ın golü sonrası gözyaşlarına güçlükle hakim olduğu anlar taraftarın büyük ilgisini çekti. Fenerbahçe taraftarı sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, deneyimli hocanın gelecek sene de takımın başında kalması gerektiğini belirtti.

Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, sahasında Galatasaray'ı ağırladı. Sarı-lacivertliler, Miha Zajc'ın golüyle öne geçerken teknik direktör İsmail Kartal'ın objektiflere takılan görüntüsü sosyal medyada gündeme oturdu.

AĞLAMAMAK İÇİN KENDİNİ ZOR TUTTU

26. dakikada Zajc'ın attığı golden sonra Fenerbahçe Ülker Stadı'nda en çok sevinenlerden biri de teknik direktör İsmail Kartal'dı. Deneyimli hocanın gözyaşlarına güçlükle hakim olduğu anlar objektiflere yansırken, taraftarlar bu görüntüye büyük ilgi gösterdi. Sarı-lacivertliler sosyal medyada yaptıkları yorumlarda deneyimli hocanın gelecek sezonda takımın başında kalması gerektiğini belirtti.

Kadıköy'de herkesin gözden kaçırdığı detay! Golden sonra ağlamamak için kendini zor tuttu

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Galatasaray Fenerbahçe Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title