Haberler

Jorge Jesus kalemlerini kırdı! İşte Fenerbahçe'den ayrılacak 7 futbolcu

Güncelleme:

Yeni transferlerle kadrosu şişen Fenerbahçe, yabancı futbolcuların bir kısmıyla yolları ayırmaya hazırlanıyor. Buna göre sarı-lacivertlilerde Jorge Jesus'un kalemini kırdığı Samatta, Caulker, Meyer, Lemos, Pelkas, Berisha ve Novak ile yollar ayrılacak.

Golcü transferine yoğunlaşan Fenerbahçe bir yandan da kadroda temizlik yapmaya çalışıyor. Bu doğrultuda girişimlerini sürdüren sarı-lacivertlilerde 7 yabancı futbolcunun üzeri çizildi.

SAMATTA İÇİN GENK İLE ANLAŞILDI

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre, Fenerbahçe hem maliyetleri düşürmek de bonservis geliri elde etmek için çaba harcıyor. Yaklaşık 2,5 milyon euro yıllık ücret alan Samatta için Genk'le anlaşan Fenerbahçe, Caulker ve Meyer'le sözleşme feshi için görüşmeleri sürdürüyor. Lemos, Pelkas, Berisha ve Novak da Jesus'un kalemini kırdığı diğer isimler.

TARAFTAR TEPKİLİ

Başta Gustavo Henrique olmak üzere yenilerden bazıları, gönderileceklerden daha düşük performanslı görülüyor. Tribünler özellikle Pelkas'ın takımda kalmasını isterken, Szalai ve Osayi'nin de satılma ihtimaline tepki gösteriyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dimitris Pelkas Jorge Jesus Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bir Sevdadır 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (1)

Halit Dursun:

biz demisdik basdan bu adamla olmaz diye ama bakalim... bu haftada kasimpasa bir yenerse hic sasirmam... takima gelenler gidenlerden daha beter... berisha kalmali ... sakin michy yi almasinlar ne bu ya... takima okadar cok oyuncu alindiki cogu 5 para etmez ama birileri yine kazaniyor transferlerden para bana öyle geliyor yoksa bukadar cöp oyuncu alinmaz bir takima

7
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title