Haberler

    Ivanovic: 'Rakibi İyi Savunduk, Mutluyum'

    Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 5. haftasında Beşiktaş Sompo Japan'ın Arel Üniversitesi'nin 79-69 yendiği maçın ardından iki takımın başantrenörleri açıklamalarda bulundu.

    Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 5. haftasında  konuk ettiği Beşiktaş Sompo Japan'a 79-69 mağlup olan Arel Üniversitesi  Büyükçekmece Basketbol'da başantrenör Serhat Şehit, iyi mücadele etmelerine  rağmen kaybettiklerini söyledi.
    Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Şehit,  maçın içerisinde belli bölümlerde iyi savunma yaptıklarını belirterek, "Maçta iki  takım da üst düzey performans ortaya koydu. Biraz fiziksel üstünlüklerinin, biraz  büyüklüklerinin, kadro yapılarının ve çok yetenekli bir oyuncu olan Benzing'in  performansının etkili olacağını düşünüyorduk. Öyle de oldu. Savunmada ve hücumda  istediğimiz fırsatları bulamadık." ifadelerini kullandı.
    Üç sayı çizgisinin gerisinden düşük yüzdeyle oynadıklarını anlatan  Şehit, "Oyuncularım iyi savaştı. Belli bölümlerde iyi savunma da yaptık. Hücumda  düşündüğümüz çözümleri yapamadık. Rakibimizi tebrik ediyorum. Önümüzdeki maçlarda  elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.
    Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Dusko Ivanovic ise rakibin önemli  oyuncularını durdurarak maçı kazandıklarını belirtti.
    Maçın genelinde iyi savunma yaptıklarını kaydeden Ivanovic,  "Rakibimizin uzun oyuncularını ve şutörlerini çok iyi savunduk. Kazandığımız için  mutluyum." şeklinde konuştu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Arel Üniversitesi Beşiktaş Spor Haberler

    title