Haberler

İstanbul: Galatasaray Kulübü Olağan Divan Kurulu Toplantısı

Galatasaray Kulübü Olağan Divan Kurulu Toplantısı, Galatasaray Lisesi'nde Yapıldı.

Galatasaray Kulübü Olağan Divan Kurulu Toplantısı, Galatasaray Lisesi'nde yapıldı.

Toplantıda, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Adnan Polat ile yönetim kurulu üyeleri Cengiz Özyalçın, Fatih Gökşen, Celal Gürcan, Ahmet Dedehayır, Vedat İrdel ve Mehmet Helvacıoğlu da hazır bulundu. Kulüp Başkanı Özhan Canaydın, toplantıda yaptığı konuşmada, Seyrantepe Projesi kapsamında yapılacak yeni statla ilgili herhangi bir sorun olmadığını, çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, "Yıl sonuna kadar stat modelini sunacağız. Stat, temeli atıldıktan 24 ay gibi bir süre sonra da tamamlanacak. Şimdiden otobandan stada giriş çıkışları sağlayacak köprülü kavşak ve üst geçit için çalışmalara başlandı. Ayrıca stadımıza kadar gelecek metronun da ihalesi yapıldı" diye konuştu.

Başkan Canaydın, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde PSV Eindhoven ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacakları maçta taraftarlardan stada gelişlerde toplu taşıma araçlarını tercih etmelerini isteyerek, "Liverpool-AC Milan arasında oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde izleyicilerin yüzde 70'i stada otobüslerle getirilmişti. Galatasaray taraftarlarından da stada gelişlerinde toplu taşıma araçlarını tercih etmelerini rica ediyoruz. Toplu taşımayı teşvik ve maç saatinden önce gelişi sağlamak için erken gelen taraftarlarımıza iftar saatinde 30 bin yemek paketi dağıtacağız. Toplu taşımayla ciddi bir problemi çözmüş olacağız. Yaşanabilecek sıkıntıları en asgariye indirmeyi istiyoruz. Galatasaray'ın başarısı için hepimiz biraz sıkıntıya katlanacağız. Taraftarlarımızın Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkabilmesi için bu fedakarlığı yapacağına inanıyorum" dedi. Canaydın, amatör şubelerin artık kendi sponsorlarını bularak yollarına devam ettiğini sözlerine ekledi.

Bu arada, toplantıda 2005-2006 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray A, Genç ve Ümit Sutopu Takımları'na başarı belgeleri verildi. Burhan Felek Yüzme Havuzu'nun yenilenmesini üstlenen eski yönetim kurulu üyesi Ergun Gürsoy'a da Divan Kurulu tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Eski yönetici Ergun Gürsoy, plaket töreni sırasında yaptığı konuşmada, su sporlarını kulübe maliyeti olmadan götürmenin çalışmaları içinde olduklarını, bunun da çarelerini bulduklarını söyleyerek, artık Galatasaray Kulübü'nün su sporları konusunda sorun yaşamayacağını kaydetti.

Öte yandan, toplantıda 1999 yılında Disiplin Kurulu tarafından 1 ay uzaklaştırma cezası alan Galatasaray Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Haldun Üstünel'in bu görevde bulunamayacağı yönünde soru önergeleri verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title