Haberler

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Mağlup Oldu

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, PTT 1. Lig'in 6. haftası'nda kendi evinde Mersin İdman Yurdu'a 3-2 mağlup oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, PTT 1. Lig'in 6. haftası'nda kendi evinde Mersin İdman Yurdu'a 3-2 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ardından yapılan basın toplantısında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, "Maç güzel ve gollü başladı. 10 kişi kalmamız mazeret değil. Saçma bir kırmızı kart yedik. Atıldığımız dakika da 46. dakika. Tabi ki bazı şeylerin telafisi zor oldu. Karşımızda bu lig'in kaliteli ekiplerinden biri vardı. Maç içerisinde sağlıklı düşünemedik. Bunun neticesinde kaybettik. Mersin İdman Yurdunu tebrik ediyorum. Geçen hafta Adanaspor karşılaşmasında 4-0 mağlup olmuştuk. Hakemi tebrik etmiştim. Ama bugün tebrik edilecek bir hakem camiası olduğunu ifade edemeyeceğim. Sahada otorite olarak bir hakem yoktu. Mersin'in galibiyetini karalamak için söylemiyorum. Alın teri ve emek bu kadar basit değil. Daha dikkatli olmaları gerekiyor. Keşke hakem maçı yönetseydi de, futbolcular maçı yönetmeseydi" şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Can Arat, kötü bir dakikada kırmızı kart gördüklerini ifade ederek, "Maçı ilk yarı ve ikinci yarı olarak iki farklı yönde değerlendirelim. İlk yarı güzel bir dakikada golü bulduk. Ancak çok kötü bir dakikada kırmızı kart yedik. Bu bizim bütün oyun planımızı bozdu. Maçta 10 kişi oynayıp, skoru koruma amaçlı mücadele ettik. Yemememiz gereken basit 2 gol yedik. Bu sonucu almak lig'in ilk haftasında bir yönden bizim için iyi oldu. Bütün oyuncular olarak nerede hata yaptığımızı bilip, bir sonraki maçlarda aynı hataları yapmamamız lazım. Şampiyonluğa oynuyoruz. Hedefimiz ilk 6'a girmek değil bu sene. Biz şampiyon olarak lig'den çıkmak istiyoruz. Bundan sonraki haftaları kayıpsız telafi edeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu oyuncu Murat Yılmaz, oynanan karşılaşmadan ders çıkarmaları gerektiğini belirterek, "İlk yarıyı 2-1 önde kapattık. İkinci yarının başında kırmızı kart gördük. Oyun planımız baya değişti. Biz genede mücadelemizi ettik. Çok pozisyona girdik ama değerlendiremedik. Bunlardan ders çıkarmamız gerekiyor. Bizim hedefimiz buradan çıkmak. Önümüzdeki Orduspor maçına bakacağız. İnşallah o maçtan da galip ayrılacağız" dedi.

MERSİN İDMAN YURDU CEPHESİ:

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu, oyuncularını kutladığını söyleyerek, "Buraya kadar gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Oyuna iyi başlayan, iyi götüren taraftık. İlk yarıda öyleydi. Girdiğimiz bir çok gol pozisyonu, kullandığımız 10'un üzerinde korner atışı varken, rakibimiz ilk geldiği pozisyonda golü buldu. Daha sonra beraberliği sağladık. Yine oyun üstünlüğümüz devam ederken, rakibimizin bir diğer pozisyonunda 2. Golü yedik. Oyuncularıma biraz daha tempolu oynarsak galip gelebileceğimizi söyledim. 2. Yarıya yine iyi başlayan taraftık. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan bir oyuncunun kırmızı kart görmesinden sonra tamamen oyunun hakimi olduk. 2 gol daha bulup, 3-2'lik skorla maçtan galip geldik" ifadelerini kullandı.

Mersin İdman Yurdu oyuncusu Nurullah Kaya, şampiyonluğa oynayan bir takımın deplasmanda alacağı puanlar çok önemli olduğunu vurgulayarak, "İnşallah önümüzdeki hafta galibiyet serimizi 3'e çıkartıp, şampiyonluk yoluna emin adımlarla devam edeceğiz" dedi.

Mersin İdman Yurdu futbolcusu Murat Ceylan, takımdaki direncin hiçbir zaman kırılmadığını ifade ederek, "2 gol yedik. Bunlar her karşılaşmada olan şeyler. Bu bizi yıpratmaması lazım. Takımdaki direncimiz hiçbir zaman kırılmadı. Bunun telafisini yaptık. 3-2'lik galibiyetle Mersin'e dönüyoruz. İnşallah sezon sonu Mersin'i Süper Lig'e çıkartacağız" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Mersin İdmanyurdu Cihat Arslan Adanaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title