Haberler

Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, Eski Öğrencisi Selçuk Şahin'i Takımda Görmek İstiyor

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lige yükselen Ankaragücü'nde teknik direktör İsmail Kartal, Göztepe'den ayrılan eski öğrencisi Selçuk Şahin'i takımda görmek istiyor.

Spor Toto Süper Lige yükselen Ankaragücü'nde teknik direktör İsmail Kartal, Göztepe'den ayrılan tecrübeli futbolcu Selçuk Şahin'i transfer etmek istiyor.

"SANA İHTİYACIMIZ VAR"

İsmail Kartal, Göztepe'den ayrıldıktan sonra hiçbir takımla anlaşmayan Selçuk Şahin'i arayarak, "Yeni bir ekibiz ve senin gibi tecrübeli futbolculara ihtiyacımız var" dediği öğrenildi.

SELÇUK ŞAHİN, ANKARAGÜCÜ'NDE OYNAMAYA SICAK BAKIYOR

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra İsviçre ekibi Wil 1900'e transfer olan oradan da Ankara temsilcisi Gençlerbirliği'nin yolunu tutan Selçuk Şahin'in yeniden bir Ankara temsilcisinde futbol oynamaya sıcak baktığı belirtildi.

GÖZTEPE'DE 26 MAÇTA FORMA GİYDİ

Tecrübeli futbolcu, 2017-2018 sezonunda gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan İzmir ekibinde 27 maçta forma giydi. Sarı-kırmızılı takıma 2 gollük katkı saylayan Şahin, 6 kez de sarı kartla cezalandırıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Selçuk Şahin Ankaragücü Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

Demir:

TENCERE YUVARLANMIŞ KAPAĞINI BULMUŞ...... hayırlı olsun

3
6
yanıtYanıtla
ŞAHİN KANADI ARTHUR:

Selçuklu''dan flaş transfermi olur arkadaş olsa olsa traş transfer olur. .

6
3
yanıtYanıtla
Reis:

Selçuk Şahin bomba olsa gittiği yeri patlatır

5
3
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

MESSİ VE RONALDOYLA GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR , İNTERNET YOLUYLA HABERLERDEN TAKİP EDİYORUZ . . . . SELÇUK SABRİ VE EMEKLİLİĞİ GELMİŞ LERE KAPIMIZ AÇIK DIR BÜTÇEMİZDEN ÖTÜRÜ. . .

2
3
yanıtYanıtla
Mehmet polat:

Sabun fabrikasına diyecem olsa olsa ondan ancak arap sabunu olur kesinlikle hayır ne iş peşindesin arap hoca kafan iyimi

1
2
yanıtYanıtla
FATİH:

NE BOMBA AMA GAZ BOMBASI

2
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

KIRK KALİBRELİK BOMBAA

1
1
yanıtYanıtla
adanalı:

ankaragücüne bu futbolcumu yakışır şimdi. Ya bi gidin allahın seversen. Hoca fenerli diye ne oynadığı belli olmayan vasat bir topçuyu istese dahi yönetim inşallah onay vermez bu transfere

1
0
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

DOĞRU SÖYLÜYON ; MESSİ VEYA RONALDO DAN AŞAĞISI KURTARMAZ, AMMA GÜÇ YETMEDİĞİNDEN ÖTÜRÜ BUNLA İDARE EDECEĞİZ NE YAPARSIN. . .

yanıt3
yanıt0
ankaralı:

yahu 2. ligde oynamıyoruz artık burası süper lig böyle oyuncuları kadroya alırsan İsmail hoca açık ara sonuncu olarak tekrar ligden düşeriz. Diğer takımlar nerelerden ne topçu getirtiyorlar böyle mi scout ekibi var hazırda en maliyetsiz yaşlı oyuncuları alıyorlar

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title