Haberler

Arturo Vidal, G.Saray'a resmen önerildi! Tüm gözler Terim'in vereceği kararda

Güncelleme:

Galatasaray önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sarı-kırmızılılara sözleşmesi tek taraflı feshedilen Belhanda'nın yerine dünyaca ünlü futbolcu Arturo Vidal önerildi. Şilili yıldızın yıllık maliyeti karşılanırsa, bonservissiz takıma katılabileceği belirtildi. Bu transferin gerçekleşmesi için Fatih Terim'den gelecek yanıt bekleniyor. Terim daha önce yaptığı açıklamada, "Kariyere para vermeyeceğiz" demişti. Tecrübeli çalıştırıcının Vidal kararı merakla bekleniyor.

Galatasaray ara transfer döneminde kadrosuna Onyekuru, Gedson, Halil, Yedlin ve Mostafa ile güçlendirmişti. Sarı-kırmızılılarda gelecek sezonun transfer çalışmaları da şimdiden başladı.

TEK TARAFLI FESHETTİ

Yönetim, Sivasspor maçı ardından yayıncı kuruluşa zemin hakkında eleştiride bulunan Younes Belhanda'nın fişini çekti ve sözleşmesi tek taraflı feshetti. Sarı kırmızılı yönetim, Belhanda ile yolları ayrıldıktan sonra o bölgeye takviye yapmak için düğmeye bastı. Galatasaray'ın orta saha arayışlarına devam etmesi menajerleri heyecanlandırıyor. Pek çok dünya çapında yıldız Galatasaray'a öneriliyor.

SON ÖNERİ ARTURO VIDAL

10 numara için Julian Draxler şu anda herkesin gözdesi ama maliyeti de sıkıntı yaratıyor. Hal böyleyken Medel'i Beşiktaş'a götüren menajer Felicevic, sarı-kırmızılıların önüne Arturo Vidal'ı getirdi.

Inter'den Arturo Vidal'i Galatasaray'a önerdiler

BEDELSİZ GELEBİLİR

Inter'den ayrılmaya hazırlanan Şilili oyuncunun bonservisini bedelsiz alabileceğini yıllık ücretinin karşılanması durumunda Galatasaray'da oynayabileceğini iletti.

"KARİYERE PARA VERMEYECEĞİZ"

Daha önce, "Kariyere para vermeyeceğiz" diyen Fatih Terim'in, 33 yaşına gelen Vidal'a onay verip vermeyeceği ise bilinmiyor. Vidal, Marsilya'nın da gündeminde yer alıyor.

ON NUMARA DA OYNUYOR

Leverkusen, Juventus ve Bayern forması giyen Vidal, sezon başında Barcelona'dan bedelsiz olarak İnter'e geçmişti. İtalyan ekibinde, 23 maça çıkan 33 yaşındaki oyuncu, ligde 1 gol, 2 asist ile oynadı. Vidal hem merkez orta saha hem de on numara olarak forma giyebiliyor.

(TAKVİM)

Kaynak: Haberler.com / Spor

İtalya Serie A Arturo Vidal Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (11)

sert mülayim:

demek ki bunun da pili bitti. baksana bizim lige gönderiyorlar da o bakımdan söyledim.

5
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

Galatasaray Huzurevi AŞ.

5
1
yanıtYanıtla
anadolu:

yaşlılar kulubleri kuralım ülkemize. yazık . kendi evlatlarımızı öne çıkarmalı milli takıma oyuncu yetiştirmeliyiz. takımlarda oynayacak yabancıya sınırlama getirmeliyiz. ülkemizin parası hak etmeyen yabancı futbolculara gitmesin. altyapıya anadoluya kaynak olsun.

3
1
yanıtYanıtla
Memoli:

zaten cok az yaşlı ve kaliteli yedek oyuncumuz var. Terim Bey muhakkak büyük bir Operasiya gidiyor, Dümeye basmıştır

2
2
yanıtYanıtla
ad:

gelsin 2 sene rahat oynar

2
0
yanıtYanıtla
ERGÜN:

HER MAÇ BİZİ 10 KİŞİ BIRAKIR.

1
1
yanıtYanıtla
Mert Ören:

Arda Turan teklif etmiştir. Sonuçta eski takım arkadaşı.

1
1
yanıtYanıtla
TS:

GS de çok iş yapar bence melo etkisi yaratabilir. Kart görme riski de çok yüksek bakalım ne olur.

0
2
yanıtYanıtla
GADDAR:

HENÜZ ÇOK GENÇ !!!

1
0
yanıtYanıtla
Bjk:

Şampiyon olmazlarsa taraftarın gözünü boyamak için vidali alırlar

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title