Haberler

İlkay Yılmaz Arın: Seçim Bitti, Artık Türk Boksu İçin Çalışma Zamanı

FRANKFURT / DHATürkiye Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Yılmaz Arın, "Seçim geride kaldı.

FRANKFURT / DHA

Türkiye Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Yılmaz Arın, "Seçim geride kaldı. Artık hizmet zamanı. Olimpiyatlara kadar üst düzeyde çalışacağız. Kaybedecek tek bir dakikamız yok" dedi.

27 Şubat 2019 tarihinde yapılan Türkiye Boks Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nda yeniden başkan seçilen Eyüp Gözgeç yönetiminde yer alan ve Avrupa Türk Spor Kulüpler Birliği'nin kurucu başkanı olan İlkay Yılmaz Arın, açıklamalarda bulundu.

Yurt dışında yaşayan gençleri Türk sporuna kazandırmayı hedeflediğini belirten Arın, şunları söyledi;

"Biz bu birliği, Türk gençlerinin haklarını araması ve spor hayatlarını en iyi şekilde yapmalarını sağlamak amacıyla kurduk. Dün Türk boksuna dışarıdan hizmet ediyorduk. Şimdi ise Türk boksuna yönetici olarak hizmet edeceğiz. Sayın Başkan Eyüp Gözgeç'in başkanlığında artık hizmet zamanı. Kaybedecek tek bir dakikamız yok. Tokyo Olimpiyatları için zaman her gün kısalıyor. Başkanımız tarafından uygun görülmesi halinde hedefim; Avrupa'da yaşayan genç yetenekleri keşfederek Türk boksuna kazandırmak."

İlkay Yılmaz Arın son olarak, Antalya'dan dönerken kaza geçirerek vefat eden Ankaragücü taraftarlarına çok üzüldüğünü ifade ederek, "Camiaya başsağlığı, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin. Yaralılara acil şifa diliyorum" dedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Eyüp Gözgeç DHA Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı? 1 Mayıs Çarşamba Taksim'de hava nasıl olacak? 1 Mayıs 2024 Beyoğlu hava durumu Ankara amblemi, logosu mu değişecek, yeni logo ne olacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title