Haberler

Dortmund'un Augsburg'u 5-3 yendiği maçta Haaland, 3 gol attı

Güncelleme:

Borussia Dortmund'un yeni transferi Erling Haaland, Augsburg maçında 56. dakikada oyuna dahil olduktan sonra hat-trick yaparak 3-1 geride olan takımına galibiyeti getirdi.

Bundesliga'da Borussia Dortmund, Augsburg'u yeni transfer Erling Haaland'ın yaptığı hat-trick ile 5-3 mağlup etti. Augsburg müsabakanın 55. dakikasına kadar bulduğu 3 gol ve yediği 1 golle maçı önde götürürken, 56. dakikada oyuna sarı-siyahlıların yeni transferi Erling Haaland dahil oldu.

Dortmund'un Augsburg'u 5-3 yendiği maçta Haaland, 3 gol attı

HAALAND AYAKTA ALKIŞLANDI

Haaland süre bulduğu 34 dakikada yaptığı 3 isabetli vuruşta 3 gol atarken, bir diğer genç isim Jadon Sancho'da 1 gol kaydetti. Yaptığı hat-trick ile maça damga vuran 19 yaşındaki futbolcu, Dortmundlu taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bundesliga Augsburg Haberler

500

Yorumlar (1)

Devran Döner:

Adamlarin yaptigi transfere bakin Arkadaslar hem 19 yasinda hemde oyuna girer girmez Hatrick yapiyor bravo nasil böyle isabetli transferler yapiyorlar bizimkilerde pili bitmis futbolculara milyonlar sayiyor alin bunun en güzel örnegi futboldan emekli olmus 40 yasindaki podolskiyi transfer etmis Antalya

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title