Haberler

Güntekin Onay'ın Ademi için yaptığı "Direk gibi" yorumu Fenerbahçeli taraftarları kızdırdı

Güncelleme:

Dün oynanan Karagümrük - Fenerbahçe maçı sarı lacivertli ekibin 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Karagümrük ekibinin Fenerbahçe'den kiraladığı Kemal Ademi etkisiz bir performans gösterirken, Güntekin Onay'ın yaptığı "Ademi de stoperlerin arasında onların işlerini hiç güçleştirmeden adeta direk gibi hareketsiz durdu" yorumu taraftarları kızdırdı.

Süper Lig'in 25'inci haftasında oynanan Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçı, sarı lacivertli ekibin 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlanırken, Fenerbahçe maç fazlası ile liderliğe yükseldi.

ADEMİ ETKİSİZ BİR PERFORMANS GÖSTERDİ

Fenerbahçe'den Karagümrük'e kiralanan Kemal Ademi maça ilk 11'de başlarken, etkisiz performansı nedeniyle 58'inci dakikada oyundan alındı.

"ADETA DİREK GİBİ DURDU"

Yayıncı kuruluşun yorumcularından Güntekin Onay Ademi'nin kötü performansıyla ilgili olarak, "Fenerbahçe'den kiralık giden Ademi maçta bir pozisyon yakaladı onda da Altay'ın üstüne vurdu. Karagümrük de ilk yarıda top tutmakta, topu ileriye taşımakta çok zorlandı. Ademi de stoperlerin arasında onların işlerini hiç güçleştirmeden adeta direk gibi hareketsiz durdu" ifadelerini kullandı.

Güntekin Onay'ın Ademi için yaptığı 'Direk gibi' yorumu Fenerbahçeli taraftarları kızdırdı

BİNLERCE PAYLAŞIM YAPILDI

Onay'ın bu yorumu Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çekerken, Twitter'da "#AdamOlGüntekin" hashtagi en çok konuşulan konular arasında birinci sıraya yükseldi. Taraftarlar genel olarak Onay'ın yorumunu sert ve imalı bulduklarını ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Karagümrük Güntekin Onay Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (20)

Ferhat:

Fenerden kiralık gelen seneyede fenere dönecek olan kemal ademiyle sahaya çıkarsan 12 fenerli 10 karagümrüklü olur ve 2.0 geriye düşersin. Böyle olacağını bilmiyorsa karagümrük yönetimi yapmasın bu işi. Maçtan önce heryerde paylaştım. Sakın Ademiyi sahaya sürmeyin diye. Böyle satarlar kulübü.

38
17
yanıtYanıtla
ÇALGICI:

gs-gençlerbirliği maçında topa elini uzatmayan cincon sempatizanı kaleci geldi aklıma.

30
14
yanıtYanıtla
Sivasli:

Ali koçun olduğu yerde herturlu firildaklik olur.maç masA başında oynanmış. Maç formaliye

20
16
yanıtYanıtla
ARITMETIK SAZAN:

Ali Koc masabasi oyunlarini da cok kötü yapiyor. . bu yali cocugu nasil yillarda üst düzey yönetimlerde bulunmus acaba? herseyi yüzüne gözüne bulastiriyor. . herseyi acik acik yapiyor :D

yanıt3
yanıt8
cincom:

Biz cinconuz..Onykuru nasilda ofsayttan gol atti.

20
12
yanıtYanıtla
İsimsiz:

Kişi başkasını kendisi gibi sanarmış gs nin şikeleri Ankara gücü O gs 8. Trabzon O gs 4 bunun gibi çok var

17
12
yanıtYanıtla
mustafa:

Daha bu adamın Beşiktaşlı olduğundan ve Beşiktaşı savunduğundan bile haberin yok .

yanıt1
yanıt1
Haci:

Mac satmanın da bir adabı var.80 milyon enayi mi bu ülkede herkez futboldan anlıyor bu unutulmasın.

17
9
yanıtYanıtla
PLATON:

Adam bence dogru demis. Macin ilk dakikalarinda cektigi sut ne kadar igrencti. Kaleciyle karsi karsiya ama koca kalede kalecini ustune sut cekiyor.

17
9
yanıtYanıtla
uA:

Paranla 7 milyonluk topçuyu 10 t 3 milyona aldın tff ye sahte beyanda bulundun vs.ama sahaya karışma be kardeşim .bu kadar açık saçık maç almada verilmezse. Alanda satanda diğer takımların yaptığı emeğe saygısızlık eder.

14
8
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title