Haberler

    Guardiola Bir Kez Daha Bek Arayışında

    Benjamin Mendy'nin yaşadığı sakatlık, Katalan menajeri devre arasında yeni bir bek takviyesi yapmaya zorlayacak gibi gözüküyor.

    Premier League'de son olarak oynadıklarımaçında sakatlanarak 29. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalan Benjamin Mendy hakkındaMenajeri Pep 'dan umutsuz açıklamalar geldi.

    'i 2-0 mağlup ettikleri Şampiyonlar Ligi maçının ardından açıklamalarda bulunan Katalan menajer, Mendy'nin perşembe günü Barcelona'ya giderek kapsamlı tetkiklerden geçeceğini ifade ederek, "İlk bulgular, Benjamin'in sakatlığının ciddi olduğu yönünde. Perşembe günü daha net bilgiye kavuşacağız. Ancak şunu söyleyebilirim ki, kendisi hatırı sayılır bir süre takımdan uzak kalacak." diye konuştu.

    Sezon başında 52 milyon sterline transfer ettikleri Fransız futbolcunun sakatlığını kendileri adına "büyük bir kayıp" olarak nitelendiren Guardiola, bu gelişme sonrası devre arasında takıma yeni bir bek takviyesi yapabileceklerinin de sinyalini verdi. Kadrosunda Mendy'ye alternatif olabilecek isimler bulunduğunu hatırlatan başarılı menajer, "Zorlu fikstürümüz içinde , , Fernandinho ve Zinchenko'yu o bölgede kullanabilirim. Açıkçası bek takviyesi için yeni sezonun başını planlıyorduk, ancak Mendy'nin sakatlığı sebebiyle devre arasında da transfer ihtimallerine bakacağız." ifadelerini kullandı.

    Sezon başında özellikle savunma hattında kapsamlı bir transfer harekatına giren Manchester City, 'dan transfer ettiği Mendy'nin yanı sıra Tottenham'danve 'den Danilo'yu kadrosuna katmış, İngiliz ekibinin kasasından bu üç futbolcu için toplam 133 milyon sterlin çıkmıştı.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Josep Guardiola Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title