Haberler

GS TV spikerleri Karagümrük'ün son dakikadaki golü sonrası yıkıldı

Güncelleme:

Galatasaray, son dakikada yenidiği golle Fatih Karagümrük'e 2-1 yenildi. Karşılaşmayı anlatan GS TV spikerleri gol sonrası büyük üzüntü yaşadı.

GS TV spikerleri, Fatih Karagümrük'ün 90+11. dakikada Mevlüt Erdinç ile attığı galibiyet golü sonrası canlı yayında adeta yıkıldı.

Pozisyonu anbean anlatan GS TV spikerleri, yenen gole birçok defa söylediği "Aman be" sözüyle tepki gösterdiler. Bu görüntüler sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

6 MAÇ SONRA KAYBETTİ

Rakibi karşısında 90. dakikada Diagne'nin penaltıdan attığı golle beraberliği yakalayan Galatasaray, uzatmalarda Mevlüt Erdinç'in golüne engel olamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı ve Süper Lig'deki 6 maçlık yenilmezlik serisi son buldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Karagümrük Mevlüt Erdinç Galatasaray Spor Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (13)

Burak:

Hakem son dk golunu hesap edememis..mac pazartesi sabah 5 yasak bitene kadar devam edicek diye dusundum bir an 15 dk uzatti bitirdi gs gol atamayinca....

7
1
yanıtYanıtla
Yoluk tüylü kuş musun:

Aynı fenev maçına döndü di mi

yanıt0
yanıt1
Gerginyo:

Ahahhaha ne güldüm beleş penaltı da verdiler ama yine olmadı be cinncon ahahhahaha

4
1
yanıtYanıtla
Nirvana:

Adil bir hakem yönetimi ile Karagümrük 4-0 kazanırdı . Gs çok kötü . hakem bir penaltı uydurdu . Zaten başka golleri de yok . Gs nin kazandığı bu saçma sapan penaltılar yıllardır var . Ve GS li yorumcular da bunlara TV de penaltı diyor ve hala onlara yorum yaptıranlar var .

2
2
yanıtYanıtla
fb:

ne güzel olmuş tebrikler karagümrük

3
1
yanıtYanıtla
TARAFSIZ:

Hakem 90 dakikaya 8 dk. ekledi, 8 dakikaya da 5 dk. ekledi. Karagümrük golü atmasaydı maç Gs. gol atana kadar devam edecekti sanki. . .

1
1
yanıtYanıtla
Gattuso:

Hakem maça çıkarken gs forması giymeyi unutmuş güzel koydu karagümrük ağlayın gibneler

2
0
yanıtYanıtla
ibrahım çıtak:

ey fenerlıler antep maçı ıçın hasbunallah velımelvekıl

0
1
yanıtYanıtla
A:

Saraççi nezaman oynasa yeniliyor !!!

1
0
yanıtYanıtla
DÜLGER:

GS SPİKERLERİNİN ÜZÜLMESİ GAYET NORMAL PEKİ DEVLETİN TRT EKRANINDA GÖREV YAPAN ERSİN DÜZEN NEDEN O KADAR ÜZÜLDÜ ONU BİR TÜRLÜ ANLAYAMADIK GOLÜ BİR ANLATIŞ ŞEKLİ VAR SANIRSIN KARAGÜMRÜK YUNAN TAKIMI. . .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title