Haberler

Gözü fena korkmuş! Sparta Prag'ın hocasından Galatasaray itirafı

Güncelleme:

Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske, Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada Galatasaray'dan övgüyle bahsetti. 46 yaşındaki teknik adam, "Kura çekildiğinde Galatasaray favoriydi. Hala favoriliği devam ediyor" dedi.

Avrupa Ligi play-off turunda Galatasaray'a 3-2 yenilen Sparta Prag'ın Teknik Direktörü Brian Priske, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"MUHTEŞEM MAÇ ÇIKARDIK"

Mücadele hakkında konuşan Priske, "Muhteşem bir maç çıkardık. Birçok fırsat yakaladık. İki gol bulduk ama daha fazla da atabilirdik. Bu fırsatları yakaladık. İyi bir futbol oynadık. Oyuncularımın öz güveni için iyi bir maç oldu. Daha iyisini de çıkarabilirdik. Bu performans sonrası bir mağlubiyet almamız üzücü oldu ama sergilediğimiz oyundan memnunum" dedi.

Gözü fena korkmuş! Sparta Parag'ın hocasından Galatasaray itirafı

"FAVORİ HALA GALATASARAY"

Galatasaray'ı öven 46 yaşındaki antrenör, "İyi bir takıma karşı oynadık. Sadece takım değil kulüp olarak da Galatasaray çok başarılı. Onları çok saygı duyuyoruz. Takımımızdaki gençler çok başarılıydı. Bu maçı bir kez daha izlediğimizde biraz daha hayal kırıklığı yaşayacağız. Şu anda zaten hayal kırıklığı yaşıyoruz. Çok fırsat kaçırdık, 3-4 gol daha atabilirdik. Güçlü bir takımla mücadele ettik. Kura çekildiğinde Galatasaray favoriydi. Hala favoriliği devam ediyor. Ancak Galatasaray'dan ziyade Sparta Prag'a odaklıyım. Bir sonraki maçı nasıl kazanacağımızı düşünüyorum. Bugün, neler yapabileceğimizi, gücümüzü gösterdik. Bir sonraki maçta da kaybedecek bir şeyimiz yok. Zaten bir gol eksik başlayacağız. O yüzden bu dezavantajı çevirmenin hesaplarını yapacağız" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sparta Prag Galatasaray Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

simit bekleyen martı:

prag basar orda

21
62
yanıtYanıtla
cihan acar:

sen sus fenerli

yanıt50
yanıt11
Ali Teke:

Ispanak gibi doğrarız orada da

57
25
yanıtYanıtla
Cevap :

Başka haber kaynağında 3 4 gol atabilirdik diyor. Öyle diyen adam bunu da demiş olması pek inandırıcı gelmedi ikisinden biri yalan ama hangisi. :))

12
9
yanıtYanıtla
Hasan YILDIZ:

haberin tamamını okumadın galiba. burdada diyor 3-4 gol atabilirdik diye

yanıt14
yanıt0
Gh Tgv:

GS orda farkli kazanir kapanir Kontra.

6
8
yanıtYanıtla
DİKİŞTUTMAZ SABRİ:

böyle maçlarda içerde 2 gol yemek gerçekten sıkıntı. orda turu geçme ihtimalleri var ayrıca 3 kulvarda giderken bekleri satıp aldığın baki bildirememek bizim başımızı ağrıtacak gibi. inşallah istenmeyen sonuçlar almayız...

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title