Haberler

Göztepe maçı sonrası Ülker Stadı'nın zemini tamamen düzeldi

Güncelleme:

Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı sonrası Fenerbahçe'nin Göztepe'yle oynadığı maçta Ülker Stadı'nın zemininde büyük bozulmalar meydana gelmişti. Sarı-lacivertli kulüp, sosyal medya hesabından stat zeminin son durumunu paylaştı.

İstanbul'da kar yağışı sonrası bir çok stadın zemini tartışma konusu olmuştu. Türk Telekom Stadı ve Fenerbahçe'nin Ülker Stadı'nın zeminleri adeta futbol oynanamaz hale gelmişti.

Bu tartışmaların ışığında Galatasaray maçlarını Olimpiyat Stadı'nda oynamak için başvursa da TFF'den olumlu yanıt alamamıştı.

KISA SÜREDE MUHTEŞEM HALE GELDİ

Benzer durum Fenerbahçe Ülker Stadı için de geçerliydi. Göztepe'ye sahasında 1-0 yenilen Fenerbahçe'nin stat zemini patates tarlasına benzetilmişti.

Sarı-lacivertli kulüp resmi internet sitesinden Antalyaspor maçı öncesi Ülker Stadı'nın zemininin fotoğrafını paylaştı. Zeminin kısa sürede muhteşem hale geldiği gözlendi. Göztepe maçına göre büyük değişim gözlerden kaçmadı.

Göztepe maçı sonrası Ülker Stadı'nın zemini tamamen düzeldiÜlker Stadı'nın son hali

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ülker Stadı Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (12)

devam:

fener bu bir yolunu bulur kötülüklerden bile iyilik doğurur ne büyüksün fenerbahçe ankarada galatasaraya kayarlar fenerden bilirler fener yener bir yerleri tutuşur yarış dışındas bile en çok fener ile uğraşılır ne mutlu seni sevene

48
33
yanıtYanıtla
123456:

biraz objektif olsan türk futbolunu bitiren fenerdir, 8 senedir şampiyonluk başarı gelmeyince iyice mahvettiler futbolu galatasaray neden fenerbahçe ile uğraşsın birbirleri ile alakasız iki kulüp başarıları klasmanları bile farklı yani fenerbahçe büyüklüğü şike ve paradır ayrıca madem fenerlisin bir araştır bakalım başkanlarını ne işlerle uğraşmışlar neler yapmışlar

yanıt4
yanıt10
metin:

birde karekterlerini düzelte bilseydi keşke

21
37
yanıtYanıtla
Erhan:

Ayyyy Ankaragücü maçında ağlamanız bittimi hahaha

yanıt8
yanıt7
İsimsiz:

Ulan ağlak sizde karekterin ka’sı yok çamurlular

yanıt8
yanıt7
FİFİ:

FENERLE KİMSE BAŞA ÇIKAMAZ

27
16
yanıtYanıtla
Seyfi ceren:

Siz kimsiniz her hafta ağlaya ağlaya maç kazanıyorsunuz

yanıt2
yanıt3
Zıpkın:

Fırıldakta evet.

yanıt1
yanıt1
Gonya:

GS nin stadı yokmuş stat arıyorlar Fenerbahçe kale arkasında yerverse de oynasalar

12
10
yanıtYanıtla
Kaftan:

Beşiktaş ve Galatasaray bir daha gidip yenebilir

10
8
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title