Haberler

Göztepe Cimnastik Şubesi Son İki Şampiyonada 16 Madalya Kazandı

Güncelleme:

Göztepe Cimnastik Şubesi, 9-16 Mayıs tarihleri arasında katıldığı son iki şampiyonada tam 16 madalya kazandı. Ferhat Arıcan ve Coşkun Boncuk'un yönetimindeki ekip, spor okullarındaki yapılanmasını güçlendiriyor ve başarılarını sürdürüyor.

Göztepe Cimnastik Şubesi, 9-16 Mayıs tarihleri arasında katıldığı son iki şampiyonada tam 16 madalya kazandı.

Ülkemizin olimpiyat madalyalı ilk ve tek cimnastikçisi Ferhat Arıcan ile Türkiye şampiyonu Coşkun Boncuk'un yönetimindeki Göztepe Cimnastik Şubesi, bir yandan spor okullarındaki yapılanmasını güçlendiriyor, diğer yandan da madalyaları topluyor. Gürsel Aksel Stadı, Gaziemir ve Buca'da ülkemizin en büyük cimnastik spor okulu organizasyonunu kurma yolunda ilerleyen sarı-kırmızılı ekip, 9-16 Mayıs tarihleri arasındaki iki şampiyonada tam 16 madalya kazandı. 9 Mayıs'taki il birinciliğinde İbrahim Çınar Kılınçhan, Özge Dinç, Hira Aydıner, Kumsal Yıldırım, Lal Arman, Deniz Kubat, Hira Dinsever, Ada Su Örtekin, 13-16 Mayıs'taki okullar şampiyonasında ise İnci Yılmaz ile Can Korkmaz kategorilerinde madalya kazandı. Ayrıca Aysu Bulut Deniz Kubat, İbrahim Çınar Kılınçhan-Kumsal Yıldırım le İnci Gökhan-Elifduru Ertunç da takımlarda kürsüye çıkmayı başardı.

"2025'in başında kuruluş tarihimiz olan 1925 sporcuya ulaşacağız"

Göztepe Cimnastik Şubesi'nin henüz beş ay önce yeniden yapılandığını, bu süreçte çok ciddi bir ivme kazandığını belirten Ferhat Arıcan "Üç ayrı merkezdeki sporcu sayımız arık bin rakamını geride bırakıyor. 2025'in başında kuruluş tarihimiz olan 1925 sporcuya ulaşacağız. Hem küçük yaş hem de büyüklerde üst üste elde ettiğimiz başarılar, en iyi bildiğimiz işi en doğru şekilde yaptığımızı gösteriyor. Son iki şampiyonada dereceye giren ve katılım gösteren herkese teşekkür ederiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ferhat Arıcan Spor Spor Güncel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

Bakmadan Geçme

Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli?
Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title