Haberler

Göztepe, CEO görevine Kerem Ertan'ı geri döndürdü

Güncelleme:

Göztepe, son 6 haftada elde ettiği başarılı sonuçlarla Süper Lig yarışına ortak olan Kerem Ertan'ı kulüp CEO'su olarak geri getirdi. Ertan daha önce de aynı görevi yapmıştı.

1'inci Lig'de son 6 haftada 5 galibiyet, 1 beraberlikle Süper Lig yarışına ortak olan Göztepe, kulüp Ceo'luğu görevine Kerem Ertan'ı geri döndürdü. Sarı-kırmızılılarda daha önce de 2015-2017 yılları arasında Mehmet Sepil başkanlığında CEO olarak çalışan Ertan, 6 yıl sonra yeniden aynı göreve getirildi. Ertan'ın kulübe dönmesinde mevcut yönetimde amatör şubeler başkanı da olan Mehmet Sepil'in pay sahibi olduğu belirtildi.

Göztepe'de Başkan Rasmus Ankersen, sezon başında Sakaryaspor'la oynanan ilk maçın Gürsel Aksel Stadı'nın zemininin yetiştirilememesi nedeniyle Akhisar'da yapılması yüzünden taraftarın istifaya davet ettiği CEO Emre Can'ın görevine son verip, geçici olarak CEO'luk görevine Sportif Direktör Ivan Mance'yi getirmişti. Kerem Ertan, Göztepe'den önce ve ayrıldıktan sonra Galatasaray'da da farklı görevlerde çalıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

CEO Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title