Haberler

Gol sevinci sonrası Neymar'ı çıldırtan sarı kart! Olay hakem maç sonunda özür diledi

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi'nde Maccabi Haifa'yı yendikleri maçta Paris Saint-Germain'in yıldızı Neymar, attığı gol sonrası yaptığı sevinç nedeniyle sarı kart görmüştü. Brezilyalı yıldızın gol sevincinin cezalandırılması hem kendisini hem futbolseverleri oldukça şaşırtırken, Neymar maçın ardından hakemin kendisinden özür dilediğini açıkladı. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Neymar, "Bu, oyunculara bir saygı eksikliğidir. Hakemler bizi korumak için sahada olmalı. Bu maçta başıma gelenler çok üzücü." dedi.

Paris Saint-Germain'in, Şampiyonlar Ligi'nde Maccabi Haifa'yı 3-1 yendiği maçta gol atan Neymar, sevinci nedeniyle sarı kart görmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

"BENDEN ÖZÜR DİLEDİ"

Mücadelenin hakemi Daniel Siebert'in kendisinden özür dilediğini açıklayan dünyaca ünlü futbolcu, "Maçın ardından hakemle tanıştık ve onunla konuştum. Benden özür diledi. Ama zaten sarı kart görmüştüm. Bu, oyunculara bir saygı eksikliğidir. Hakemler bizi korumak için sahada olmalı.

Gol sevinci sonrası Neymar'ı çıldırtan sarı kart! Olay hakem maç sonunda özür dilediNeymar'ın gol sevinci

"BU FUTBOLA KARŞI SAYGI EKSİKLİĞİ"

Bu maçta başıma gelenler çok üzücü. Futbol, sıkıcı olmaya başladı ve kutlama yapamıyoruz. Bu sadece bana değil, futbola karşı saygı eksikliği." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paris Saint Germain Neymar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title