Haberler

Gökhan Çıra'ya tepki, bu kez eski G.Saraylı yıldızın eşinden geldi!

Güncelleme:

Galatasaray ile Tuzlaspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası rövanş mücadelesinde gündem olan ve dün gece Muslera ile tünelde tartışma yaşayan Gökhan Çıra'ya tepkiler çığ gibi sürüyor. Galatasaraylı eski oyuncu Hakan Balta'nın eşi Derya Balta da konuyla ilgili bir paylaşım yaptı.

Tuzlaspor- Galatasaray maçında yaşanan kavga ve sonrasında yaptığı açıklamalarla gündeme oturan Gökhan Çıra'ya bir yanıt da Galatasaray'ın eski futbolcusu Hakan Balta'nın eşi Derya Balta'dan geldi.

Hakan Balta'nın eşi Derya Balta, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Gökhan Çıra'ya yönelik şu sözleri yazdı:

"Bakınız burası Metin Oktay Tesisleri'nin girişi, Akademinin olduğu nokta. Evimden sonra en çok geldiğim yer. Binlerce çocuğun hayalinin olduğu yer. Burada büyümenin ne demek olduğunu karakterli insanlar anlayabilir. Büyüdüğünü zannetmek de ayrı bir durum"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hakan Balta Galatasaray Gökhan Çıra Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (24)

ULTRAKEDİ:

Ulan bu cinconlular hem ahlaksızlık yapıyorlar hem de yaptıklarının doğru olduğunu lanse etmek için algı yapıyorlar. İğrençsiniz cidden.

9
18
yanıtYanıtla
ACIN BÜYÜK GALİBA:

Devamlı olarak Galatasaray haberlerine yorum yapıyorsunuz. Ya boş adamlarsınız zamanınız çok ya da acınız çok büyük. HANGİSİ?

yanıt3
yanıt4
gs:

bu çıra denen velet meşhur olma peşinde

22
4
yanıtYanıtla
mustafa şener:

Gökhan çıra kimdir. ki fatih hocaya dil uzatabiliyoır. Herhalde meşhur olmak istiyor. Meşhur olmanın başka yolları var

14
9
yanıtYanıtla
61:

baktı selin meşhur edemedi bu yola başvurdu

15
5
yanıtYanıtla
fatih terim:

tuzla büyük bir bayrama hazırlanıyordu 2 . pendik faciası olarak tarihe geçeceklerini sanıyorlardı caps de hazırlamışlardı hepsi ellerinde patladı hevesleri kursaklarında kaldı birileri sevinemedi tüm kavga bu

18
2
yanıtYanıtla
HELAL:

Ulan bu cinconlular hem ahlaksız PİSİ PİSİ

5
10
yanıtYanıtla
DOMBALAK MELO:

Yenilğiyi hazmedemediler. Yedek kadroyla çıkan galatasarayı yenince güzelde as kadroyla galatasaraya yenilincemi kötü oldu. Galatasaray isteseydi as kadroyla çıkıp 2 maçıda tarihi farkla kazanabilirdi.

11
2
yanıtYanıtla
mustafa şener:

Gökhan çıra kimin kuklası , kim oluyorki fatih hocaya dil uzatsın. Haddini bil

10
3
yanıtYanıtla
erkenci kuş:

bu adam meşhur olma peşinde

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title