Haberler

Gökdeniz'e Dikkat

Trabzon Deplasmanından 3 Puanla Dönecek Güce Sahip Olduklarını Belirten Beşiktaş Teknik Direktörü, "Gökdeniz Kontrataklarda Çok Etkili. Ona Önlem Alacağız" Diye Konuştu.

Trabzon deplasmanından 3 puanla dönecek güce sahip olduklarını belirten Beşiktaş Teknik Direktörü, "Gökdeniz kontrataklarda çok etkili. Ona önlem alacağız" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ, zorlu Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, deplasmanda oynanacak maç öncesi teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Gökdeniz’den çekiniyor. Bordo mavili takımın milli yıldızının çok etkili ve formda olduğunun altını çizen Sağlam, Trabzonspor sınavının kader niteliği taşıdığını söyledi. Siyah beyazlı takımın ligde çok iyi bir tempo yakaladığını belirten Sağlam, "Zorlu bir maç bizi bekliyor. Trabzonspor genç ve koşan bir ekip. Ayrıca başta Gökdeniz olmak üzere çok iyi yıldızları var. Ceyhun, Hüseyin ve Yattara gibi ekstra silahlara da sahipler. Orta alanda özellikle kontrataklarda Gökdeniz’e çok dikkat etmeliyiz. Geçmişteki maçlarımızda kilit isim hep Gökdeniz oldu. Bu kez ona önlem alacağız" dedi.

Kale Rüştü’nün

Milli maçlar için verilen arada eksikliklerini kapattıklarını ifade eden Sağlam, "Trabzonspor gibi zorlu bir deplasmandan 3 puan almak kolay olmayacak. Ama bunu başaracak güce sahibiz. Kalecimiz Hakan’ın sakatlanması hepimizi üzdü. Ancak, Rüştü’yü hazır hale getirdik. Kalede sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum" diye konuştu.

Yeni transferlere rağmen, iyi bir ekip olmayı erken başardıklarını da belirten genç çalıştırıcı, sözlerini şöyle tamamladı: "Sezon başında transfer ettiğimiz yabancı oyunucular uyum sorununu kısa sürede atlattı. Diatta ve Higuain önemli isimler. Trabzonspor deplasmanında bu iki oyuncuyu değerlendirebilirim. Ricardinho da sakatlıktan kurtuldu. Onunla ilgili son kararı maç günü vereceğim."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title