Haberler

Gençlerbirliği, Ankara Keçiörengücü maçı için hazırlıklarını sürdürdü

Güncelleme:

Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında Ankara Keçiörengücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde çalışmalar yapıldı. Maç, 13 Nisan Cumartesi günü Aktepe Stadı'nda oynanacak.

Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında Ankara Keçiörengücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı.

Oyuncular, 5'e 2 top kapma oynadıktan sonra kanat organizasyonu ve şut çalıştı. Antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

Öte yandan kırmızı-siyahlı yönetim, antrenman öncesi teknik heyet, oyuncular ve kulüp personelleri ile bayramlaşarak tatlı ve börek ikram etti.

Başkan vekili Metin Özaslan, "Bugün bayram sevincini hep beraber yaşıyoruz. İnşallah, sezon sonunda da Süper Lig'e çıkma sevincini beraber yaşarız." ifadelerini kullandı.

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden iki başkent ekibinin karşı karşıya geleceği müsabaka, 13 Nisan Cumartesi günü Aktepe Stadı'nda oynanacak.

Kaynak: AA / Spor

Gençlerbirliği Sinan Kaloğlu Trendyol Ankara Aktepe Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title