Haberler

Galibiyetin Mimarı Jeremain Lens: Sonucu Değiştiren Kişi Ben Oldum

Güncelleme:

Beşiktaş, Sarpsborg'u deplasmanda 3-2 mağlup etti. Galibiyetin mimarı Lens, "Bugün sonucu değiştiren kişi ben oldum, başka bir maçta başka bir oyuncu olabilir." dedi.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu 5. haftasında Norveç ekibi Sarpsborg'u 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 mağlup etti. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Lens (2) ve Vagner Love kaydetti. Sarpsborg'un golleri ise Muhammed ve Heintz'den geldi.

Maç sonunda konuşan Jeremain Lens şu ifadeleri kullandı:

"Takım halinde çok iyi bir performans gösterdik. İlk yarıda rakibimize gereken cevabı veremedik ama ikinci yarıda verdik.Her maçın farklı bir senaryosu var. Bugün sonucu değiştiren kişi ben oldum, başka bir maçta başka bir oyuncu olabilir. Önemli olan kazanmamızdı.İki haftada yalnızca iki kez antrenman yapabildim. Son dakikalarda ağrı hissetmeye başladım ama şimdilik kramp gibi görünüyor."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jeremain Lens Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

40 KIRŞEHİR RECO:

LENS SOĞUK İKLİM TOPÇUSU BENCE. . .

8
3
yanıtYanıtla
başkan:

her şeye art niyetle bakmayın ya adam bu sefer ben sırtladım bidahikine başkası yapar bunu diyor ne var yani bu açıklamada adamı yerden yere vuruyonuz. BEŞİKTAŞ''lı olmayanlar gidin kendi takımınızla uğraşın

8
0
yanıtYanıtla
BJK hd:

BİR LİVERPOLL FACİASI DAHA OLACAK DİYE KORKTUM ZAYIF NORVEÇ TAKIMINA BİLE AMA LENS DİYE BİR KAHRAMAN ORTAYA ÇIKTI. LENS İ İLK DEFA ETKİLİ GÖRDÜM BJK DE. LENS GS VE CÜNEYT ÇAKIRIDA PAZAR GÜNÜ YENECEĞİNE GÜVENİMİZ TAM.

7
1
yanıtYanıtla
galatasarylı:

türkiyede başakşehiri şampiyon yapmak için 3 büyüklerin kendi arasındaki gerilimi kullandıkları ve 3 büyükleri biçtikleri şimdi ortaya çıktı, avrupada akbil başakşehir yokken 3 büyükler son 32 ye kaldı bu fırsatı kaçırmayalım ksır çekişmeyi bırakıp şu uefayı türkiyeye getirelim birilerine kapak olsun, fenerde alsa kartalda alsa bizde alsak farketmez bu mesajı vermek lazım birilerine, , 3 büyüksüz lig olmaz, akıllı olun sizin dedenizden daha büyük bu klüplerin yaşları

7
0
yanıtYanıtla
Cüneyt çakır BJK düşmanıdır...:

2 ARALIK PAZAR GÜNÜ BJK DÜŞMANI CÜNEYT ÇAKIR , YUSUF NAMOĞLU VE G. SARAY I DA HEPSİNİ BİRDEN YENECEĞİZ. İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BİLEREK CÜNEYT ÇAKIR ADLI TETİKÇİ ATANDİ DERBİYE, YARDIMCILARI BAHATTİN DURAN VE TARIK ONGUN ADLI AZILI FENERLİ TETİKÇİLER.

5
2
yanıtYanıtla
uyanın:

cüneyt çakırla gsaray daha feneri yenemedi 6 maçta 5 kırımızı 3 penaltı yedi neyin kafası sizinki, alfı yapmayın, 13 haftada hangi büyüğe 7 penaltı golü yedirildi bugüne kadar azıcık uyanın olay 3 büyüklerin harcanması akbilli başakşehir için tezgah işliyor siz daha nerdesiniz

3
1
yanıtYanıtla
EN BÜYÜK BJK:

Deplasmanda 2 sıfırdan maç çevirme hiçte fena değil Şenol Güneş farkı

1
0
yanıtYanıtla
BİR GENÇ:

İYİ GERİ DÖNÜŞTÜ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title