Haberler

    Galatasaray, Eboue ve Pandev'i Gönderme Planları Yapıyor

    Güncelleme:

    Galatasaray'da transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Albayrak'ın dün "3 futbolcuyu sattık" ifadesinden sonra 2 futbolcunun daha ayrılması bekleniyor.

    Galatasaray Kulübü transferde hareketli günler geçiriyor. Avrupa defterini kapatan ve ekonomik anlamda zor bir dönem geçiren sarı kırmızılı kulüp kadroda düşünülmeyen isimlerle yollarını ayırmaya başladı.

    HEDEFTE EBOUE VE PANDEV VAR

    Abdürrahim Albayrak'ın dün açıkladığı 3 futbolcu satışından sonra takımdan gönderilmek istenen Eboue ve Pandev için de transfer görüşmelerinin sürdüğü belirtildi. Eboue'yi takıma tekrar kazandırmak için çalışma yaptıklarını ancak mevuzat gereği bu durumu gerçekleştiremediklerini Arsenal maçı öncesi açıklayan Albayrak, devre arasında Fildişili yıldızı göndermeye hazırlanıyor. Napoli'den transferin son günü alınan Pandev için de İtalyan kulüplerinden gelen teklifleri değerlendirecek olan yönetimin iki oyuncudan az da olsa bir bonservis bedeli almak istediği öğrenildi.

    2 MİLYON EURO'LUK GELİR BEKLENİYOR

    Eboue için Fransa'dan Saint Ettienne, İngiltere'den Leicester City ve Burnley takımlarının görüşmeler yaptığı aktarılırken Pandev için de Parma ve Torino kulüplerinin sarı kırmızılılarla temasa geçtiği belirtildi. Galatasaray yönetiminin bu iki oyuncudan 2 milyon Euro'luk bir gelir beklediği ancak istediği ücretleri alamasa bile alacaklarına karşılık oyuncuları bırakacağı belirtildi.

    ALBAYRAK NE DEMİŞTİ?

    Abdurrahim Albayrak dün yaptığı açıklamalarda, en büyük transferlerinin affedilen Sabri Sarıoğlu olduğunu belirterek, takımdan 3 yerli oyuncuyu sattıklarını söyledi. Sarı-kırmızılı takımda çok oyuncu olduğu hatırlatan Albayrak, "Elimizde çok futbolcu var. Bunların 3'ünü şimdiden satmış durumdayız. Yakında yeni kulüpleriyle antrenmanlara başlayacaklar. Bunların birçoğunu daha satacağız ama bunların ismini istemeyin benden" şeklinde konuşmuştu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Abdurrahim Albayrak Galatasaray Spor Haberler

    500

    Yorumlar (3)

    murat:

    engin baytar eboue affedilmeli

    2
    0
    yanıtYanıtla
    skaycı:

    engin baytar- gökhan zan - yiğit g. oğlan

    1
    0
    yanıtYanıtla
    ÇARE LUCESCU:

    EN BÜYÜK HATA EBOUE RIERA AMRABAT GİBİ FUTBOLCULAR DAHA İYİLERİ BULUNMADAN GÖNDERİLDİ DROGBA KÜSTÜRÜLDÜ BENCE EBOUE HEMEN AFFEDİLMELİ AMRABAT GERİ GETİRLMELİ VEYSEL TARIK PANDEV HEMEN SATILMALI HERŞEYDEN ÖNCE LUCESCU GETİRLMELİ

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title