Haberler

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Hatayspor maçında 3 değişiklik yaptı

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son oynadıkları Kasımpaşa maçının 11'ine göre Hatayspor karşısında 3 değişiklik yaptı. Hakim Ziyech 100 gün sonra 11'de başladı. Abdülkerim Bardakcı ve Wilfried Zaha da 11'de yer aldı. Serge Aurier ilk kez 21 kişilik kadroda yer aldı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk son oynadıkları Kasımpaşa maçının 11'ine göre Hatayspor karşısında 3 değişiklik yaptı.

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray evinde Hatayspor ile karşılaşıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son oynadıkları Kasımpaşa müsabakasının 11'ine göre Hatay karşısında 3 değişiklik yaptı. Buruk; Berkan Kutlu, Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu'nun yerine Abdülkerim Bardakcı, Hakim Ziyech ve Wilfried Zaha'ya görev verdi.

Hakim Ziyech 100 gün sonra 11'de

Okan Buruk, Faslı futbolcu Hakim Ziyech'e, Hatayspor maçında 11'de görev verdi. Son olarak 24 Aralık 2023 tarihinde Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe derbisinde 11'de başlayan Ziyech, Afrika Uluslar Kupası'na gitmesi ve oradaki yaşadığı sakatlığının ardından Rizespor ve Kasımpaşa müsabakalarında oyuna sonradan dahil olmuştu. 31 yaşındaki futbolcu Hatay mücadelesiyle 100 gün sonra 11'de başladı.

Abdülkerim Bardakcı 11'e döndü

Sarı-kırmızılıların milli futbolcusu Abdülkerim Bardakcı da 11'de yer aldı. Son olarak Türkiye Kupası'ndaki Fatih Karagümrük maçında forma giyen Bardakcı sakatlığı nedeniyle Süper Lig'deki Beşiktaş, Rizespor ve Kasımpaşa müsabakalarında oynayamamıştı.

En son İstanbulspor karşılaşmasında 11'de süre alan Fildişi Sahilli futbolcu Wilfried Zaha da 8 lig maçının ardından Hatayspor karşısında 11'de başladı.

Serge Aurier ilk kez 21 kişilik kadroda

Galatasaray'ın geçtiğimiz transfer döneminde İngiliz ekibi Nottingham Forest'tan kadrosuna kattığı Fildişi Sahilli sağ bek Serge Aurier, Afrika Uluslar Kupası'ndaki sakatlığından dolayı oynayamamıştı. Serge, Hatayspor maçıyla birlikte ilk kez 21 kişilik kadroya alındı.

Sakatlığını atlatan Kolombiyalı savunma oyuncusu Davinson Sanchez de yedekler arasında bulunuyor.

Sarı-kırmızılılar mücadeleye; Fernando Muslera, Barış Alper Yılmaz, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Hakim Ziyech, Dries Mertens, Wilfried Zaha ve Mauro Icardi 11'i ile çıktı.

Yedeklerde ise Jankat Yılmaz, Eyüp Aydın, Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoğlu, Berkan Kutlu, Tete, Kaan Ayhan, Tanguy Ndombele ve Serge Aurier bekledi.

Tribünler doldu

Galatasaray taraftarı, Hatayspor maçında da takımını yalnız bırakmadı. RAMS Park'ta oynanan müsabakada sarı-kırmızılı taraftarlar tribünleri doldurdu. Galatasaraylı taraftarlar müsabaka öncesinde tezahüratlarla takımlarını maça hazırladı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Abdülkerim Bardakcı Wilfried Zaha Wilfried Zaha Hakim Ziyech Galatasaray Okan Buruk Kasımpaşa Hatayspor Hakim Spor Güncel Haberler

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

İmamı okla vuran saldırgan, şortlu birinin namaz kılmasına sinirlenmiş

İmamı okla vuran saldırgan, şortlu birinin namaz kılmasına sinirlenmiş

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var? 27 Temmuz 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, KARİYER, SAĞLIK burç yorumları! 27 Temmuz burç yorumları nedir? Kripto emojileri X platformundan kaldırıldı mı? Kripto emojileri neden kaldırıldı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 26 Temmuz günün maçları nereden izlenir? İstihare namazı nasıl kılınır? İstihare namazı kaç rekat? İstihareye nasıl yatılır? Rüyada gül görmek ne anlama gelir? Rüyada kırmızı gül görmenin anlamı nedir? SearchGPT nedir? SearchGPT nasıl kullanılır, özellikleri neler? Koç kadını ve Terazi erkeği uyumlu mu? Koç kadını ve Terazi erkeği aşk uyumu nedir? Koç kadını ve Terazi erkeği anlaşabilir mi ? Çakal kaza mı yaptı? Rapçi Çakal nerede kaza yaptı, ne oldu? Kamala Harris kimdir? Kamala Harris kaç yaşında, nereli? Kıyma 4. Sezon 2. Bölüm ne zaman yayınlanacak? Kıyma dizisi nerede yayınlanıyor, konusu ne? Emekli maaş farkları ne zaman yatacak Emekli maaş farkları yattı mı, nasıl sorgulanır? 4A, 4B, 4C emekli maaş farkı sorgulama
Bazı il ve ilçeleri sayıp 'Sizden nefret ediyorum' diyen Mardinli Marilyn Monroe hakkında suç duyurusu

Bazı il ve ilçeleri sayıp "Sizden nefret ediyorum" diyen Mardinli Marilyn Monroe hakkında suç duyurusu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title