Haberler

Galatasaray taraftarı sevinçten çılgına dönecek! Erden Timur: Transferler ucuza değil, para verilmesi gereken yerde verilecek

Güncelleme:

Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk ile anlaşma sağladı. Bu anlaşmanın duyurulmasının hemen ardından ise Sportif AŞ sorumlusu Erden Timur açıklamalarda bulundu. Taraftarı mutlu edeceklerini belirten Timur: "Ucuza değil, gerçekten para verilmesi gereken yerde verilecek. İyi kadrolar kurulacak" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da hareketli bir gün yaşanıyor. Teknik direktör Okan Buruk ile 1+1 yıllık anlaşma sağlandı. Bu anlaşma sosyal medya hesabından bir video ile duyuruldu. Ardından Erden Timur açıklamalarda bulundu.

"İYİ KADRO KURULACAK"

Sportif AŞ sorumlusu Erden Timur, taraftarı mutlu edecek açıklamalarda bulundu. Timur para harcamaktan çekinmeyeceklerini belirterek: "Hocamızın raporuna göre takviye edeceğimiz pozisyonlar var. Görüşmelere başlanmıştı zaten, devam ediyor. Seçimden önce yapılmış olan belli görüşmeler var. Şu sonuç çıkmasın; Ucuza az değil, gerçekten para verilmesi gereken yerde verilecek. İyi kadrolar kurulacak" ifadelerini kullandı.

"SAHAYA KARAKTER KOYAN OYUNCULARLA DEVAM EDECEĞİZ"

Timur, güçlü bir kadro ile yola başlamak istediklerinin üzerinde durarak: "Şu anda yazılı olarak kulübe gelmiş teklif yok. Sözlü olarak var. Öncelikle oyuncularla görüşeceğiz. Biz burada kalmak isteyen ve sahaya karakter koyacak oyuncularla devam edeceğiz" dedi.

Galatasaray taraftarı sevinçten çılgına dönecek! Erden Timur: Transferler ucuza değil, para verilmesi gereken yerde verilecek

"KAMPTA ALTYAPI OYUNCULARINA ŞANS VERİLECEK

Timur, geniş bir kadroya sahip olduklarını belirterek "Yunus Akgün da, Okan Kocuk da, Emre Akbaba da iyi performanslar sergilediler. Hocamız zaten kadroda görmek istiyor. Bizle birlikte olacaklar. Altyapıdan gelecekler var. Kampta birçoğuna şans tanınacak" ifadelerini kullandı.

"TORRENT, 'MENAJERİMLE GÖRÜŞÜN' DEDİ"

Erden Timur, yol ayrılığına gidilen Domenec Torrent ile yaşanan süreçten de bahsetti. Timur, "Domenec Torrent, ilk görüşme talebine 'Menajerimle görüşün' cevabını verdi. Bir indirim bekledik. Sağ olsun, Sensibile indirim yaptı. Ancak Torrent sadece % 5 indirim yapabileceğini söyledi" sözlerini sarf etti.

Galatasaray taraftarı sevinçten çılgına dönecek! Erden Timur: Transferler ucuza değil, para verilmesi gereken yerde verilecek

Kaynak: Haberler.com / Spor

Domenec Torrent Erden Timur Galatasaray Okan Buruk Haberler

500

Yorumlar (2)

Glock:

TARaftar olarak herşeye muhalefet olmayalım iyi bir yönetim iyi bir hocamız var . Bırakalım çok iyi zamanlamayla en iyi kararları versinler . Bu takımın en az 6 takviyeye ihtiyacı olduğunu kör aşık bile biliyor . Bırakalım işlerini baskı yapılmadan yapsınlar .

26
6
yanıtYanıtla
sadece kadir:

UMARIM ŞAMPİYONLUĞA GİDEN GÜZEL BİR KADRO KURARLAR. KADRODA KALİTELİ OYUNCULAR OLMALI. TAYLAN BERKAN ÖMER BAYRAM GİBİ OYUNCULARDAN DERHAL KURTULMALI. AYNI ŞEKİLDE YABANCILARDAN GOMİS YAŞLI ÇİCALDAU VE MUSTAFA MUHAMMED GÖNDERİLMELİ.

13
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title