Haberler

Galatasaray takıldı, Rıdvan Dilmen fikrini değiştirdi: Jorge Jesus haklı çıktı

Güncelleme:

Galatasaray'ın Karagümrük'le 3-3 berabere kaldığı maçın ardından Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar geldi. Dilmen, "Galatasaray kazansaydı yüzde 90 şampiyon derdim ama şu an için yüzde 70 diyorum. Jorge Jesus, geri dönüşlerin Galatasaray'da baskı yaratacağını söylemişti. Bunu net olarak gördük" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında lider Galatasaray ile Fatih Karagümrük 3-3 berabere kaldı. İlk golü attığı karşılaşmada 3-1 geriye düşen Aslan, beraberliği bulup zorlu müsabakadan 1 puan kurtardı. TV 8,5 yorumcusu Rıdvan Dilmen, maç sonrası çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

"ORANLAR DEĞİŞTİ"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un sözlerinden alıntı yapan Dilmen, "Geri dönüşlerin Galatasaray'da baskı yapacağını söylemişti. Galatasaray kazansaydı yüzde 90 şampiyon olur derdim. Şu an için yüzde 70 diyorum" dedi.

İşte Dilmen'in yorumları:

"Galatasaray'a 'Şampiyon' dememiz için 2 harf kalmıştı. Fenerbahçe 2 haftadır o son harfi koydurtmuyordu. Bu hafta Galatasaray bir harf daha kaybetti bana göre.

"JORGE JESUS'UN SÖZLERİNİ GÖRDÜK"

Jorge Jesus, 'Bu geri dönüşlerimiz Galatasaray'da baskı yaratacak' demişti. Bunu net olarak gördük. Yarın Fenerbahçe'yi iyi bir havaya sokacaktır bu sonuç. Fenerbahçe tüm hesaplarını son maça çıkabilecek şekilde yapıyor ama hala avantaj Galatasaray'da tabii ki.

"GALATASARAY 1 PUAN MI ALDI, 2 PUAN MI BIRAKTI?"

Galatasaray 1 puan mı aldı, 2 puan mı kaybetti? Soru bu. Bence 1 puan aldı olarak değerlendirebiliriz. Okan hocanın en büyük hatası kesinlikle Diagne ile Nelsson'u eşleştirmek oldu. Nelsson çok kötü maç çıkardı bugün.

"KARAGÜMRÜK, MILAN GİBİ OYNADI"

Andrea Pirlo da Vincenzo Montella da İtalyan futbolunu buraya getirdi. İtalya takımlarının maçlarında çok gol olur bilinenin aksine ve bunu iki hoca da gösteriyor. Büyük oyuncuların teknik direktörlük yapması hoşuma gidiyor. Karagümrük bugün ilk yarıda Milan gibi oynadı.

"JESUS'UN SÖZLERİ TAM TERSİNE DÖNDÜ"

Jesus'un daha önce söylediği 'Galatasaray bizden önce oynadığı için baskı oluşturuyor' sözleri şu anda tam tersine döndü. Galatasaray erken oynayıp puan kaybettiği için bu kez Fenerbahçe iştahlanacak.

"GALATASARAY YÜZDE 70, FENERBAHÇE YÜZDE 30 "

Galatasaray'ın şampiyonluk ihtimali yüzde 70, Fenerbahçe'nin yüzde 30 bana kalırsa. Ancak bugün Galatasaray kazansaydı 90'a 10 derdim.

"GALATASARAY'IN GOLÜNDEN ÖNCE FAUL VAR"

Galatasaray'ın ilk golünden önce net faul var. İlk penaltıda VAR'ın uyarması doğru, ikinci penaltı Volkan Bayarslan'ın hatası ama VAR karışamaz. Volkan Bayarslan'ı normalde beğenirim ama bugün beğenmem."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Jorge Jesus Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title