Haberler

Galatasaray, Meunier ve Immobile Transferi için Girişimlere Başladı

Güncelleme:

Galatasaray yönetimi, Club Brugge'ün sağ bek oyuncusu Thomas Meunier ile Sevilla'nın forveti Ciro Immobile'yi transfer etmek için çalışmalara başladı.

Galatasaray'da sağ bek konusunda girişimler hızlandı. Galatasaraylı yetkililer, Club Brugge'da forma giyen Thomas Meunier için Belçika'ya gitti. Forvet konusunda da alternatif isimler hazırlayan yönetimin ilk durağı İspanya olacak. Sarı kırmızılılar, Sevilla'da kiralık olarak forma giyen Ciro İmmobile'yi gündemine aldı.

VAN DER WİEL TRANSFERİ FİYATA TAKILDI

Ligin ikinci yarısında kadrosunu güçlendirmek için hazırlıklar yapan Galatasaray, sağ bek konusunu çözüme kavuşturmak istiyor. Paris St Germain forması giyen Van Der Wiel için görüşmelerde bulunan sarı kırmızılılar yüksek ücret nedeniyle bu transferi askıya aldı.

SAĞ BEK İÇİN HEDEF MEUNIER

Sezon bitiminde sözleşmesi sona erecek olan Hollandalı futbolcu için büyük bütçelerden kaçınan yönetim, Ajax'tan Ricardo Van Rhijn konusunda da girişimlerde bulundu. Genç futbolcu konusunda yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği belirtilirken, sağ bek için yeni aday da belirlendi. Yaz döneminde de Galatasaray'ın transfer gündemine gelen Thomas Meunier yeniden listeye girdi. Galatasaraylı yetkililer, transfer görüşmesi için Belçika'ya gitti. Bu sezon Club Brugge ile 15 lig, 6 Avrupa Ligi ve 2 Belçika Kupası maçında forma giyen 24 yaşındaki futbolcu istikrarlı grafiği ile dikkat çekiyor.


CIRO IMMOBILE İÇİN İSPANYA'YA GİDİLECEK

Mustafa Denizli'nin raporu doğrultusunda forvet çalışmalarını da sürdüren yönetim, Belçika'daki görüşmelerin ardından İspanya'ya giderek Ciro İmmobile için girişimlerde bulunacak. Bu sezon başında Borussia Dortmund'dan Sevilla'ya kiralanan İtalyan oyuncu fazla forma şansı bulamamıştı. 25 yaşındaki İmmobile, 7 La Liga maçında 1 gol kaydetti. Şampiyonlar Ligi'nde de 3 kez şans bulan İtalyan oyuncu ağları havalandıramadı.


(Kaynak: NTV Spor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Club Brugge Galatasaray Belçika Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

reis:

ulan parelelci gs liler kimi alırsanız alın ontivero dan kaliteli olmaz. . boşuna kandırmayın milleti. . . koca yazı ibrahimoviç geyikleri ile bitirdiniz. . . şimde kışı bakalım hangi yalanlarla bitireceksiniz. . sonunuz ptt ligi.

9
11
yanıtYanıtla
bjk:

Immobile kazmanın önde gideni emek hırsızını bile arar la bunlar

0
13
yanıtYanıtla
KSK:

ULAN MALİYE 34 MİLYON TL BORÇ ÇIKARMIŞ GALATASARAYA HALA TRANSFER DİYORSUNUZ ADAMLAR PARAMIZ YOK TRANSFER YAPMAMALIYIZ DİYOR SIRF GS TARAFTARININ BASKISI YÜZÜNDEN MECBUREN BORCU ARTIRIP TRANSFER YAPIYORLAR KULUP BATARSA SORUMLUSU ÇOK BİLMİŞ TARAFTARLARDIR!TRANSFER YAPMIYOR DİYE ÖZBEKE KIZACAĞINIZA KULUBE BURDİSSO HACROVIC GIBI ADAMLARI ALIP BU HALE GETIREN AYSALA KIZIN SİZ! ÖZBEK OLMASA GS BATMISTI SUAN SANKI GS PARA BASIYODA ÖZBEK TRANSFER YAPMADI! GS TARAFTARININ BIR HALTTAN ANLADIGI YOK

8
0
yanıtYanıtla
reis:

bu ligde bir fb vardır, birde ona rakip olanlar koalisyona girenler(sen ona yat ben buna yatayım hesabı içinde olanlar). . . bu brezilyada bile biliniyor.

2
6
yanıtYanıtla
Mersinli:

Dünya biliyor ne brezilyası Şikeden avrupadan kovulanı herkes bilir seninkide laf :))

yanıt3
yanıt0
reis:

helal reaalite o kadar güzel tespitlerde bulunmuşsunki, herkesi çıldırtmışsın. . bu zaten her sene böyle bu ülkede kıskanılan tek takım fenerbahçedir. . . herkes ona karşıdır ama nedense herkes de ona yatar(gerçek şikecilerin iftirasına göre). . . kendileri kupada bile şike yaparlar, birbirine pervasızca yatarlar, bunu yaparlar birde fb ye şikeci derler. . . . ama vijdanı olan görüyor.

1
7
yanıtYanıtla
reis:

vicdan yazsaydım dikkatinizi çekmezdi, bilerek vijdan yazdımki, ezikler en azından anlasın beyinlerine kazınsın diye maksat hasıl olmuştur. . . şikeci kardeşler sizi.

yanıt1
yanıt2
Adınızı Yazın:

BIRAKIN BU İŞLERİ ADAM GİBİ OYUNCU SEZON ORTASINDA ALINMAZ ALMAYACAKSANIZDA KİMSEYİ UĞRAŞTIRMAYIN GENÇLERDEN ALIN YANİ ALT YAPIDAN HOŞ SİZ ONLARADA SAHİP ÇIKAMIYORSUNUZ YA. . . . .

1
0
yanıtYanıtla
aslan yureklı:

yonetım gıtmelı boyle sacma tıransfer polıtkası yanlıs ıstıfa

1
0
yanıtYanıtla
Serhat Bayındır:

Zaten hep askıya alırlar hiç indirmedilerki

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title