Haberler

Galatasaray, Khabib'i Schalke Maçında Davet Edecek

Güncelleme:

Galatasaray, İrlandalı Conor McGregor'u yenerek şampiyonluk kemerini koruyan Khabib Nurmagomedov'u Schalke 04 ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçına davet edecek.

Karma dövüş sanatları hafif sıklet unvan maçında İrlandalı Conor McGregor'u yenerek şampiyonluk kemerini koruyan Dağıstanlı Khabib Nurmagomedov, spor dünyasında son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri.

Rakibinin Müslümanlara yönelik hakaretlerinin ardından gösterdiği tepki ve aldığı galibiyetten sonra İslam dünyasında fenomen haline gelen Nurmagomedov için Galatasaray çok konuşulacak bir hamle planladı.

Galatasaray, Khabib'i Schalke Maçında Davet Edecek

SCHALKE MAÇINA DAVET EDİLECEK

Sabah'ın haberine göre; yönetim, sosyal medya hesaplarından birçok defa sarı-kırmızılı forma ile resimlerini paylaşan Dağıstanlı sporcuyu 24 Ekim'de Schalke 04 ile Türk Telekom Stadında oynanacak Şampiyonlar Ligi maçına davet edecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Khabib Nurmagomedov Conor McGregor Galatasaray Spor Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (56)

Kemalist İzmirli:

Masum bir adamı öldüresiye döven bir yobazı,,ülkemde görmek istemiyorum.

7
60
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Masum derken? Adam dövüş sporu yapıyor. Sen ona yobaz demişsin ama dönüp şöyle bi kendine bak.

yanıt11
yanıt1
hfu:

YA BİZDE seni görmek istemiyoruz ama ne yaparsın herkesin isteğine göre olmuyor

yanıt6
yanıt3
ali:

yobaz sensin kemalist pislik

yanıt6
yanıt1
Actara 240sc:

Sen Kemalist değil bildiğin davarsın

yanıt11
yanıt1
adonis:

İzmirli ben de kemalistim ama yaptığın bu duyar çok saçma. Her ne kadar tasvip etmesem de bu bir spor ve gösteri. O ringe zorla çıkarmıyorlar oraya çıktıysan dayak yemeyi de göze alacaksın. Ayrıca dayak yiyen bile milyon euro kazanıyor. Beni dövsünler o kadar kazanacaksam.

yanıt8
yanıt1
Actara 240sc:

Sen Kemalist değil bildiğin Mal-ist sin

yanıt11
yanıt2
GERÇEK İZMİR''Lİ:

İZMİR''İN ADINI KULLANARAK BÖYLE YORUMLAR YAPTIĞINDA HALKIN YÜZDE ELLİSİNİN İZMİRLİ LERİ YANLIŞ TANIMASINA SEBEP OLUP AMACINA ULAŞABİLİRSİN, ONLAR ZATEN KOYUN HERŞEYE İNANIYORLAR. AMA BEN GERÇEK İZMİRLİ OLARAK BU NUMARALARI YEMEM !! KATIKSIZ YOBAZ OLDUĞUNU BELLİ EDİYORSUN!!KEMALİSTLER''E KURBAN OL SEN . . . .

yanıt6
yanıt1
gurur duydum.tam adammış:

gs gene öncü oldu. . . bir aslan ı ulkemıze getırerek.

22
4
yanıtYanıtla
GALATAAA:

ASLANLARIM BENIM IKI ASLAN BIR ARAYA GELICEK ISTEEEE HAYDI 6ALATASARAYIMM YEN SCHALKEYI NOLUR DIKKAT ET BIZE KOYMASINLAR COK KORKUYORUM BIZI KEDI YAPACAKLAR DIYE . D

12
12
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title