Haberler

Galatasaray'ın gündemindeki Çaykur Rizespor'lu Oğulcan Çağlayan, sözleşmesini feshetti

Güncelleme:

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Çaykur Rizesporlu Oğulcan Çağlayan, takımıyla sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

Galatasaray'a Çaykur Rizesporlu futbolcu Oğulcan Çağlayan ile ilgili müjdeli haber geldi.

Sarı kırmızılıların transfer listesinde yer alan genç futbolcu, takımı Çaykur Rizespor ile sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

TRT Spor'un canlı yayınına katılan Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal konuyla ilgili, "Şu anda bu gelişme bir şey ifade etmez. Durum için TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na müraacat ettik. Ogulcan ile henüz konuşmadım. Bir sözleşme var ve biz onun çerçevesinde, Rize olarak yönetim anlayışımız çerçevesinde sözleşmeyi uzatmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

"TEK İSTEĞİM GALATASARAY"

Sarı kırmızılı kulübe transferiyle ilgili konuşan genç futbolcu, "Tek isteğim Galatasaray'da oynamak. Bu nedenle başka tekliflerle ilgilenmiyorum" demişti.

Oğulcan Çağlayan, uzun süredir Galatasaray'ın transfer listesinde yer alıyordu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Çağlayan Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Aslan:

Bu adam tam bi gs düşmanı bakın iddaa ediyorum eğer ogulcan fenerle anlaşsaydı bu adam sözleşme falan uzatmazdı bıraksın hikaye anlatmayi

6
2
yanıtYanıtla
Aynen:

Sivas başkanı fb kongre üyesi, alanya başkanı eski fbli yönetici (alanya fb taraftar başkanıydı) rizw başkanı da fbli. Mert eöre akbaba muriç.

yanıt0
yanıt0
Battal:

Rumrize başkanı tabiiki fenevli olacak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title