Haberler

Galatasaray'ın anlaştığı iddia edilen Omar Elabdellaoui: Henüz transfer bitmedi

Güncelleme:

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı iddia edilen Norveçli futbolcu Omar Elabdellaoui, yaptığı açıklamada transferin henüz bitmediğini ve önceliğin Olympiakos'ta olduğunu belirtti.

Mariano'nun takımdan ayrılması beklenen Galatasaray'da sağ bek transferi için Omar Elabdellaoui ile anlaşma sağlandığı belirtilmişti. Fakat Norveçli oyuncu, takım arkadaşlarıyla yaptığı konuşmada henüz transferin resmen bitmediğini söyledi.

Yunan basınında yer alan habere göre, Elabdellaoui, "Türkiye'de veya başka bir yerde ne yazılırsa yazılsın henüz hiçbir yere imza atmadım. Olympiacos'un bir önceliği var ama burada kalma durumum olmazsa gelecek adına bir karar vermem gerekecek ve dostça ayrılacağım" ifadelerini kullandı.

3 YILLIK ANLAŞMAYA VARDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Olympiakos ile olan sözleşmesinin sonuna gelen tecrübeli oyuncunun, yıllık 1.5 milyon eurodan Galatasaray ile 3 yıllık anlaşmaya vardığı ifade edilmekteydi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (2)

Bos isler:

45 sampiyonlugu olan bir takim her sene avrupa goren bir takim . Boyle bir oyuncu geri adim atmaz bence galatasaraya neden gelsin ?

1
3
yanıtYanıtla
hahahahah:

hangi avrupa dostum yunanistan ulusal şampiyonası mı

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title