Haberler

Galatasaray yöneticisi Şükrü Hanedar'dan Rıdvan Dilmen'e lakaplı gönderme

Güncelleme:

Galatasaray'da kaybedilen Ankaragücü maçı sonrası tepkilerin ardı arkası kesilmiyor. Galatasaray İdari Direktörü Şükrü Hanedar da Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Rıdvan Dilmen'e ve Fenerbahçe'ye göndermelerde bulundu. Hanedar, "Zorlu'k var, yardımcı'lar var, şeytan'lık var ama bir tek adalet yok!" dedi.

Galatasaray cephesinde kaybedilen Ankaragücü maçı sonrası hakem yönetimine tepkiler çığ gibi büyüyor. Arda Turan, Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim'in "Adalet" çağrısından sonra Galatasaray İdari Direktörü Şükrü Hanedar da Twitter hesabından bir paylaşım yaparak bu çağrıya destek verdi.

"ŞEYTAN" GÖNDERMESİ

Şükrü Hanedar sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Fenerbahçe ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'e göndermede bulundu. Hanedar, "Zorlu'k var, yardımcı'lar var, şeytan'lık var ama bir tek adalet yok!" dedi. Galatasaraylı yöneticinin yaptığı paylaşım taraftarlardan binlerce yorum ve beğeni aldı.

Galatasaray İdari Direktörü Şükrü Hanedar, sosyal medyadan Rıdvan Dilmen'e göndermede bulundu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şükrü Hanedar Rıdvan Dilmen Galatasaray Ankaragücü Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (104)

Hasan:

Iyide kirmizi kart dogru. Penalti dogru. Hakem gayet iyi yonetti. Bunlari kollamadi diye tutustular.

48
10
yanıtYanıtla
CAHIL HASAN:

ULAN FUTBOLDAN ANLAMADIGIN OKADAR BELLİ Kİ PENALTI NASIL DIYEBİLİYORSUN VUCUTTAN ELEN TOP PENALTI OLMAZ GİT KURALLARI OKU KIRMIZI KARTA GELİNCEDE BU KIRMIZI İSE GECEN HFTA TTRABZONA YAPILAN DA HEM PENALTI HEM KIRMIZI AMA NE HIKMETSE VARDAKI HAKEM CUNEY ÇAKIR GÖRMUYOR AMA BURDAKINI CUNEYT GÖRUYOR YERSEN TABİ.

yanıt6
yanıt13
Şampiyon Bjk:

Gs haklı hakem maçı katletti! Ankragücü''nün penaltısını vermedi Gs nin attığı golden önce faulü es geçti bencede iyi yönetemedi.

28
22
yanıtYanıtla
Bu ne:

Gedsonun tabanına kırmızı vermedi.

yanıt0
yanıt0
ua 34:

RIDVAN DİLMEN HADDİNİ BİL !

13
37
yanıtYanıtla
sen kim bro?:

sen kimsin had bildriyorsun şeytan çarpar sonra sana ;)

yanıt19
yanıt11
xmen:

Fenerin Galatasaraya attığı buz gibi gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken sesiniz neden çıkmıyordu.

30
17
yanıtYanıtla
ALAYINA CİMBOM:

OFSAYTDAN ÖNCEKİ PENALTIMIZI YDİNİZ ÖNCE ONU KONUŞ KARAKTERSİZ TAKIMIN KARAKTERSİZ TARAFTARI

yanıt1
yanıt5
1907:

Osman Çelebi takımın Galip Ömer Teyfik taraftarı git kendi kapının önünü süpür.

yanıt1
yanıt0
ua 34:

RIDVAN FENER HOLİGANI VE GALATASARAY DÜŞMANIDIR !

15
30
yanıtYanıtla
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title