Haberler

Galatasaray, Fernando için Sevilla ile anlaştı

Güncelleme:

Galatasaray'ın yıldız oyuncu Fernando'nun transferi için Sevilla ile anlaştığı iddia edildi. İspanyol ekibin, Brezilyalı futbolcunun transferi için 4-5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi.

Galatasaray'ın, Fernando Reges için Sevilla ile anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

Beın Sports'ta yer alan haberde; Galatasaray, Fernando'nun transferi konusunda Sevilla ile anlaşmaya vardığı belirtildi. Galatasaray, bu transferden bir bonservis bedeli kazanacak. Galatasaray ile 1 yıllık kontratı kalan Fernando'nun, önümüzdeki sezon Sevilla forması giyeceği bilgisi verildi.

Transferde takas formülünün olmadığı belirtildi. İspanyol basını, bu transferin 5 milyon euro bonservis ücretiyle noktalandığını duyurdu. beIN Sports ise canlı yayında bonservis ücretinin 4 milyon euro'dan fazla olduğunu açıkladı.

32 yaşındaki Fernando, Galatasaray'a 6 milyon euro bonservis ücretiyle transfer oldu. Parçalı formayı 2 sezonda 58 kez terleten Brezilyalı ön libero, 4 gol atıp 4 asist yaptı.

ARACILIĞI JORGE MENDES YAPTI

Endülüs merkezli Estadio Deportivo gazetesinde, Monchi'nin, salı günü Fernando Reges transferi için Jorge Mendes ile bir öğle yemeği yediği ve oyuncunun şartlarını öğrendiği kaydedildi. Fernando'nun bir temsilcisi olmamasına rağmen Jorge Mendes'in bu transfer için aracılık yaptığı da vurgulandı. (Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fernando Reges Galatasaray beIN Haberler

500

Yorumlar (9)

Adınızı Yazın:

mal bunlar başka bişey değil fernandayu gönderen beyinlerine ben , yazık başka bişey değil yapmayın trasnfer abi fazlalıkları yollayın yada yapmayın

9
2
yanıtYanıtla
Hacı haklısın:

Hacı haklısın ama adam bırakın gideyim diyor. Sence bırakmasaydılar ne kadar oynardı??

yanıt1
yanıt0
Fena:

Insalah yeri dolar yoksa yandık deemektır

10
0
yanıtYanıtla
gsssss:

banega ve mesanın gelmesi lazım defansif orta saha şart mehmet topal alınıp yanına genç yabancı bir scout transferi olabilir

7
1
yanıtYanıtla
hıddıbık:

İlk geldiği sene takımın omurgasıydı, son sezon formsuz hali iyi oldu gittiği 3 maç iyi 4 maç kötü oynuyordu darısı diğer satılması gereken futbolculara ama yerini dolduracak bir oyuncu bulunamazsa Felipe Melo durumuna döner

5
2
yanıtYanıtla
basketçi:

orta sahaya en az 3 adam lazım

5
0
yanıtYanıtla
hasan baş:

fernando kalmalı gitmeyi istediğinide zannetmiorum yönetim yanlış yapıyo

0
0
yanıtYanıtla
Mert ÖREN:

hasbinallah ı venimelvekil’’ altı ya al ve dörde sat. Galatasaray ticaretten hiç anlamıyor.

0
0
yanıtYanıtla
Hoca:

Emre Mor kesin gelmeli, Fatih Terim onu adam eder.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title